Wil je als werkgever jouw medewerkers of relaties graag een bijzonder en persoonlijk kerstpakket aanbieden? We bieden je de mogelijkheid om deze op eenvoudige wijze zelf online samen te stellen. Afname kan al vanaf 12 stuks.

Via onze site kun je de pakketten eenvoudig zelf samenstellen. Stel bijvoorbeeld een persoonlijk pakket samen met allemaal winter-BBQ benodigdheden, of kies voor wellness als je ze wilt verwennen met ontspanning. Een standaard kant en klaar verrassings kerstpakket kan natuurlijk ook. Omdat de pakketten helemaal door jou zelf samengesteld kunnen worden krijgen ze een persoonlijke touch.

Je hebt de keuze uit honderden producten. Afname gaat per 12 stuks.
Op onze online kerstpakket website vind je alle informatie en mogelijkheden

Online code

Wil je jullie werknemers het pakket zelf laten samenstellen dan zorgen wij dat ze een code ontvangen tijdens een mooi geefmoment. Geef het kado/geefmoment zelf of laat ze zonder extra kosten bij je werknemers thuis bezorgen.

Het geefmoment is dit jaar een luxe uitgevoerd pakketje waar je een gepersonaliseerde kerstwens aan kunt toevoegen. Verder zit er een mooie houten houder in met diverse kaarten met spreuken. Leuk voor op de kersttafel of bureau

Liever een kerstbijeenkomst?

Wil je de uitgifte van het kerstpakket combineren met een gezellige kerstbijeenkomst dan kunnen wij hieraan een extra touch geven met onze kerstmannen muziekband, ons foute kerstbingo spel, onze waarzegster etc.

Maar het allerleukste blijft de Zelfshop kerstpakket markt. Daar waar je elkaar gezellig ontmoet en je eigen kerstpakket shopt aan de sfeervolle ingerichte kraampjes. Op onze speciale website vind je hierover nog veel meer informatie.

Prijs vanaf 15,- pp
minimaal 12 personen

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Online kerstpakket

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Kerstmarkt voor bedrijven

Een Feestelijke Ervaring! Organiseer een onvergetelijke kerstmarkt voor jouw bedrijf, op eigen locatie of een van onze sfeervolle locaties. Voor bedrijven vanaf 200 personen bieden

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.