Wij organiseren ludieke muzikale rondleidingen door de Spoorzone, door het centrum van Tilburg (met bezoek aan Kesselsmuseum), rond de Piushaven en in de wijk Jeruzalem. Kortom, je kunt met ons mee voor een gezellig Tourtje Tilburg!

Creatieve broedplaats de Spoorzone

De Spoorzone, het industriële, creatieve gebied dat nu ook wel het  nieuwe Berlijn van Tilburg wordt genoemd is zowel voor Tilburgers als voor mensen binnen en buiten Nederland de moeite waard om te bezoeken.

Het is een gebied in ontwikkeling, een broedplaats voor veel jonge, creatieve bedrijven. Tot voor kort een werkplaats waar meer dan 1000 mensen, meer dan 140 jaar zorgden dat Nederlandse treinen het spoor op konden. De vele historische hallen verwijzen naar de werkzaamheden van toen. Namen zoals de Smederij, Wagenmakerij, Houtloods, Ketelhuis, Polygonaalhal en Lochal … Kortom een gebied om te ontdekken en te herontdekken. En dat kan tijdens de theatrale Spoorzone-reis!

Entertainment /ludieke Spoorzonereis

Wij leiden jou en je groep over de Spoorzone met veel muziek en vermaak, Inmiddels hebben we meerdere entertainment duo’s die de rondleidingen op geheel eigen wijze vormgeven.

  1. Het entertainmentduo Lang & Gelukkig (Peer de Graaf en Michael Breukers / Peter faber / Ferd van Gestel en Arjan Bruinsma) wijzen de weg! Een Theatrale, muzikale en humorvolle ontdekkingstocht met anekdotes en op maat gemaakte liedjes.

Wat en voor wie

De ludieke, theatrale rondleiding duurt 1,5 uur. De entertainers halen je op waar je gezelschap zich op dat moment op de Spoorzone bevindt en brengen je daar ook weer terug.

Andere muzikale rondleiding:

Kijk ook eens voor de muzikale City Tour. Een rondleiding langs de muzikale hoogtepunten van Tilburg met een bezoek aan het Kessels museum.

Of liever de culinaire wandeling, een proeverij langs verschillende restaurants.

Natuurlijk zijn er combinaties mogelijk met onze andere leuke activiteiten. Denk aan:

Arrangement Compleet gesmeerd dagje uit.

Eerst lekker lunchen bij de hippe broodjeszaak Smeer’m, dan de ludieke rondleiding met bezoek aan de creatieve bedrijfjes op de Spoorzone. Aansluitend ga je nog zelf aan de slag tijdens de workshop vliegeren. Als de vliegers hoog in de lucht staan is er tijd voor een welverdiende borrel en diner.

Combideal compleet gesmeerd dagje uit:

  • 10 – 15 pers €61,00 pp (ex btw)
  • 15 – 40 pers €59,00 pp (ex btw)

Arrangement Culinair: Proef de Spoorzone

klik hier voor arrangement Happen en Humor

een Culinaire tour met de entertainers over de Spoorzone. Happen & humor gaan hand in hand. Met liedjes en veel wetenswaardigheden over het arbeidersleven van toen loop je van proeverij naar proeverij. Wat gaat dat worden? Een drankje met lekkers bij Smeer’m, het tapas voorgerecht bij Pizzabar Rijslust, het biefstuk, de specialiteit van RAW, Het nagerecht of juist het hoofdgerecht bij de Gourmet Market en een bierproeverij bij Loc Brew of ……. Complete tour Proef de Spoorzone vanaf €58,00 pp

  • Tour proeverij: 3 gangen met entertainment €58- pp (met welkomstdrankje)
  • Tour Culinair : 3 gangen menu met entertainment € 75,- (met welkomstdrankje en koffie/thee na)
  • Tour culinair+: 4 gangen menu en entertainment €88,- (bij elke gang 1 drankje)

Groepen vanaf 15 personen
Basisbedrag 1 – 15 pers. €300-
Voor elke deelnemer meer dan 15 pers. €17,- pp
Voor elke deelnemer meer dan 30 pers. €15,- pp

Compleet gesmeerd dagje uit vanaf 61,00 pp
Proef de Spoorzone / culinaire toer vanaf 58,00 pp (vanaf 15 pers)
prijs is ex btw

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Theatrale Spoorzone reis/rondleiding

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Reacties

Koen

We hebben een hilarisch bedrijfsuitje gehad met het duo Lang & Gelukkig. Hun improvisaties waren ijzersterk en helemaal toegespitst op ons gezelschap. Al na 2 minuten zat de stemming er helemaal in. De lunch bij RAW is ook een enorme aanrader. Dank Saskia voor dit mooie programma!

Elly Scherpenisse

Wat een enorm leuk optreden van Peer de Graaf en Geer, die mijn 40 gasten met enorm creatieve, inventieve en grappige teksten en liedjes door de Spoorzone leidden. We begonnen in Smeer’m waar ik een feest gaf, kwamen in de Kennismakerij, langs het Tiny house dat er toevallig die week stond en eindigden in de Boemel. Hartverwarmend en iedereen vond het fantastisch leuk!!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.