Een totaal verrassend concept voor een verrassende kerstbijeenkomst. Persoonlijk en sfeervol. De Zelfshop Kerstpakket markt

Zie onze uitgebreide site voor alle informatie: http://www.zelfshopkerstpakket.nl

Ook afgelopen jaar 2023 weer een daverend succes! Het zelfshop kerstpakket waar werknemers op een gezellige markt zelf hun kerstpakket samenstellen.

Wat is het Zelfshop Kerstpakket?

Met dukaten wordt gewinkeld langs een reeks van gezellige kraampjes. Met een glaasje in de hand, live muziek op de achtergrond en een lekker hapje binnen handbereik shop je je kerstpakket bij elkaar. Altijd naar huis met een goed gevoel en een kerstpakket naar wens.

De Zelfshop Kerstpakketmarkt kan worden georganiseerd op jouw bedrijf of op een van onze sfeervolle locaties zoals Slot Loevestein, de Efteling, de LocHal, Podium Bloos, Honig fabriek, Spoorwegmuseum Utrecht, LIEF Amsterdam, Willem II stadion Tilburg etc.

Steeds vaker organiseren we het zelfshop pakket ook met Sinterklaas of tijdens de Nieuwjaarsborrel.

En hoe leuk is het om tijdens de kerstmarkt te kunnen genieten van een live kerstmannen band, een waarzegster die je de toekomst voorspeld of neem met z’n allen deel aan de Foute Kerstbingo. Hilariteit verzekerd!

Zo werkt het

Aan onze speciale welkomstbalie ontvangt iedereen een buidel met dukaten (de waarde van het kerstpakket bepaal je (het bedrijf) zelf. advies vanaf €40,-). De dukaten vormen het betaalmiddel waarmee je jouw eigen kerstpakket shopt aan een reeks gezellige kraampjes.

De kerstmarkt biedt voor elk wat wils. We streven altijd naar een zo divers mogelijk aanbod met duurzame producten van lokale of regionale aanbieders. Er zijn onder andere kramen met delicatessen, wijnen en bierpakketjes, met (handgemaakte) sieraden, boeken,  kook -en bakproducten, wellness, make-up, design, gereedschap en gadgets.

Overige kerstpakketten

Natuurlijk kunnen wij ook de meer traditionele pakketten verzorgen. Deze zijn ook door de werkgever zelf samen te stellen uit honderden producten. Afname gaat per 24 stuks. Wil je jullie werknemers geheel zelf de keuze geven, dan zorgen voor een code met geefmoment om online de mooiste geschenken uit te kiezen. Deze worden zonder extra kosten thuis bezorgd.

Nieuwsgierig naar meer?

Voor de Zelfshop Kerstpakket markt hebben we een speciale website met nog veel meer informatie. Neem een kijkje.

De Zelfshop Kerstmarkt wordt altijd op maat georganiseerd.
Offerte op aanvraag voor organisaties vanaf 250 personen.

Zie: www.zelfshopkerstpakket.nl

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

Zelfshop kerstpakket markt

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

reacties

Marjon Paalvast: Feyenoord

Dit jaar (2023) vierden wij bij Feyenoord voor het eerst kerst met een kerstmarkt, georganiseerd door Saskia. Wat een heerlijk feest was dat! Saskia heeft de gehele organisatie op zich genomen. De samenwerking verliep heel erg vlot en alle afspraken werden nagekomen (of meer!). Het assortiment aan producten was divers en van hoge kwaliteit. De kerstmarkt leende zich bij uitstek voor veel contact tussen collega’s. De sfeer was warm, gezellig en feestelijk – alle kramen waren heerlijk in kerstsfeer gedecoreerd.

Al met al hebben we een geweldig mooie avond gehad met ruim 500 collega’s. Zie dat volgend jaar maar eens te ’toppen’!

Boek je Saskia, dan boek je een ontzettend leuk en warm mens met ongelooflijk organisatietalent. Wat hebben we gelachen in de aanloop en tijdens de kerstmarkt!!

Linda van ’t Hoog

Voor het 2e jaar op rij mogen samenwerken met Saskia en haar dochter en wederom een succes!! We wilden onze kerstmarkt voor onze vrijwilligers iets anders inrichten als het jaar daarvoor om de vrijwilligers een andere beleving te geven en daar werd goed over meegedacht. Andere leveranciers werden geregeld, een Photobooth en waarzegger waren van de partij, daardoor kreeg de avond een magisch tintje. Mede door de aankleding en versiering werd er een hele gezellige sfeer neergezet. Wij kijken dus weer terug op een hele gezellige en succesvolle avond. En niet onbelangrijk ook de vrijwilligers waren weer erg te spreken over de kerstmarkt!!

Iris ten Hoedt (universiteit Utrecht)

Saskia heeft dinsdag 13 december een kerstmarkt georganiseerd voor twee onderdelen van de Universiteit Utrecht. Ongeveer 1900 medewerkers hebben de kerstmarkt bezocht, daarnaast hebben nog ongeveer 800 collega’s een nabestelling gedaan. De kerstmarkt was erg gezellig: veel producten, goede catering en leuke entertainment (photobooth!).
Saskia biedt een persoonlijke aanpak waardoor ze goed een sfeervol event kan neerzetten.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.