Mozaïeken kan iedereen! Het is een creatieve en gezellige activiteit om met een groep te ondernemen. Bovendien keer je huiswaarts met een prachtig resultaat want met de weetjes en de kneepjes van het vak word je een echte Gaudi!

Wat?

Mozaïeken is het breken (met een tang) en het plakken van stukjes tegel op een voorwerp dat na het voegen een totale metamorfose krijgt. Je kunt een individueel werkstuk maken maar voor een team of groep is het ook een mooie activiteit om een groepswerkstuk zoals een tafeltje, groot dienblad, stoel of uithangbord te maken.

Je kunt kiezen om een mozaïek te maken met tegeltjes, servies of glasmozaïek.

Voor wie?

Voor iedereen die creatief wilt bezig zijn in een gezellige setting. Van jong tot oud (vanaf 8 jaar). Vriendinnengroepjes, familie-uitje, zussendag of vrijgezellenfeest.

Kinderfeestje

Kinderfeestjes worden gegeven vanaf 8 jaar voor 8 tot 11  kinderen. Voor de jarige is er een cadeautje en voor de gasten is er lekkers en limonade. Prijs 15 euro per kind.

Waar?

De workshops mozaïeken tot 9 personen verzorgen we vanuit ons eigen knusse atelier in Loon op Zand. Voor meer personen komen we desgewenst op locatie. Grote groepen zijn geen probleem.

De korte workshop duurt een dagdeel en we starten altijd met koffie en gebak.

Mozaïek doe-het-zelf-pakketje

Wil je thuis graag aan de slag met het maken van een mooi mozaïek? We bieden kant en klare pakketjes aan om thuis lekker mee bezig te zijn.

groepen 5 tot 10 personen in eigen atelier
Grotere groepen op een externe locatie

Dagdeel volwassene in ons atelier €35,- pp
Dagdeel volwassenen op locatie €45,- pp
Kinderfeestje in ons atelier €15,- pp
inclusief alle materialen, drankjes en gebak, ex btw

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Workshop Mozaïeken

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Reacties

Inge

Heerlijk ontspannend en gezellig.  Elk jaar gaan we erop uit met de een club van vriendinnen van onze vroegere studietijd. We werden in het sfeervolle atelier van Saskia hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Na een goede uitleg gingen we elk met een eigen werkstuk aan de slag.  Met alle aanwijzingen die we kregen lukte het ons allemaal. Wat komt er dan veel moois tevoorschijn! We ontdekten dat we creatiever zijn dan we hadden gedacht. Het voeg en de instructies om te voegen kregen we mee naar huis. Super leuke middag gehad!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.