Mozaïeken kan iedereen! Het is een creatieve en gezellige activiteit om met een groep te ondernemen. Bovendien keer je huiswaarts met een prachtig resultaat want met de weetjes en de kneepjes van het vak word je een echte Gaudi!

Wat?

Mozaïeken is het breken (met een tang) en het plakken van stukjes tegel op een voorwerp dat na het voegen een totale metamorfose krijgt. Je kunt een individueel werkstuk maken maar voor een team of groep is het ook een mooie activiteit om een groepswerkstuk zoals een tafeltje, groot dienblad, stoel of uithangbord te maken.

Je kunt kiezen om een mozaïek te maken met tegeltjes, servies of glasmozaïek.

Voor wie?

Voor iedereen die creatief wilt bezig zijn in een gezellige setting. Van jong tot oud (vanaf 8 jaar). Vriendinnengroepjes, familie-uitje, zussendag of vrijgezellenfeest.

Waar?

We hebben een mobiel mozaiekatelier. Dus we komen graag op locatie. als jullie geen locatie hebben dan hebben wij wel mogelijkheden. Grote groepen zijn geen probleem.

De korte workshop duurt een dagdeel.

Mozaïek doe-het-zelf-pakketje

Wil je thuis graag aan de slag met het maken van een mooi mozaïek? We bieden kant en klare pakketjes aan om thuis lekker mee bezig te zijn.

We komen op locatie vanaf 10 personen.
Prijs is inclusief alle materialen en gereedschap.

Dagdeel volwassenen op locatie €45,- pp
Gehele dag op locatie €75,- pp
Reiskosten €0,25 per km

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Workshop Mozaïeken

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Kerstmarkt voor bedrijven

Een Feestelijke Ervaring! Organiseer een onvergetelijke kerstmarkt voor jouw bedrijf, op eigen locatie of een van onze sfeervolle locaties. Voor bedrijven vanaf 200 personen bieden

Lees verder »

Reacties

Inge

Heerlijk ontspannend en gezellig.  Elk jaar gaan we erop uit met de een club van vriendinnen van onze vroegere studietijd. We werden in het sfeervolle atelier van Saskia hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Na een goede uitleg gingen we elk met een eigen werkstuk aan de slag.  Met alle aanwijzingen die we kregen lukte het ons allemaal. Wat komt er dan veel moois tevoorschijn! We ontdekten dat we creatiever zijn dan we hadden gedacht. Het voeg en de instructies om te voegen kregen we mee naar huis. Super leuke middag gehad!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.