Evenementen georganiseerd door Bodelier & Bodelier zijn altijd dynamisch. Vaste opstellingen ontbreken en powerpoints met bullets, statistieken en staafdiagrammen zijn uit den boze. Een droge academicus wordt in de rede gevallen door een gast uit de praktijk. Bezoekers gebruiken intensief hun tablets of smartphones en krijgen een microfoon onder hun neus. Soms hangen de toehoorders op kussens of zitten op trappen. Dan weer worden zij door de ruimte gejaagd of luisteren met een pilsje en bitterbal aan cafétafeltjes.

BODELIER & BODELIER zijn Saskia en Ralf Bodelier, zus en broer. Zij was wereldreiziger en ontwikkelingswerker en is alweer jaren ondernemer en creatief organisator. Hij is gepatenteerd dwarsdenker, journalist en gepromoveerd filosoof. Ralf zocht in de luier al luidkeels het debat en Saskia organiseerde vanuit de wieg een roeptoeter, draaiboek en feestneus.

Bodelier en Bodelier zijn gepokt en gemazeld in het regelen van honderden evenementen. Alles nemen ze uit handen. Samen bedenken we een spannende invulling, zij zoeken sprekers en besprokenen. Jij bepaalt het budget. Zij regelen de catering, de aankleding en de muziek. Jij zoekt de publiciteit, zij schrijven persberichten en benaderen de krant. Jij zit ontspannen in de zaal, zij interviewen de sprekers en praten het evenement met humor aan elkaar.

Het je belangstelling en ben je benieuwd wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen? Bel of mail voor een plan op maat.

groepen vanaf 20 personen
prijs op maat op aanvraag

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

Bodelier & Bodelier

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Reacties

Niels van de Pluijm

Saskia (en Ralf Bodelier) hebben voor mij een mini congres georganiseerd voor de doelgroepen zorg en ICT. Zij heeft hierbij het congres perfect georganiseerd en begeleid, alle zorg daaromtrent op zich genomen, aan het programma mede invulling gegeven, een grote opkomst; ronduit perfect verlopen.

Het congres leverde tientallen complimenten op!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.