Over ons

Verrassend Tilburg & meer:

• organiseert personeels- en groepsuitjes op maat;
• regelt verrassende ontmoetingen met bijzondere mensen en bedrijven;
• opent deuren die normaal gesloten blijven;
• neemt je mee met ludieke, muzikale rondleidingen in de Spoorzone en de Piushaven;
• laat zien hoe oneindig veelzijdig Tilburg en omgeving is;
• zorgt voor creatieve workshops en gezellig vertier;
• geeft ingang tot bijzondere eet- en drinkgelegenheden..
& meer

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes: Verrassend Tilburg & meer is opgericht door Saskia Bodelier. Het is Saskia’s passie om mensen tot elkaar te brengen. Dat deed ze eerst in Gambia en Nicaragua. Terug in Tilburg werkte ze in het welzijnswerk en daarna bij een maatschappelijk betrokken bank en bij de gemeente Tilburg. Ze ontwikkelde het project Verrijk je Wijk! en was medetrekker van de Social Sofa ofwel ‘de 1000 Benkskes’.

Verrassend Langstraat & meer

Behalve het ontmoeten van bijzondere stadsbewoners kun je ook op ontmoetingsreis naar mensen op het platteland van Brabant. Verrassend Langstraat & meer biedt een reis die jou leidt door het heden en verleden van de leer -en schoenindustrie in het gebied rond de Loonse en Drunense duinen. Ook voor verrassende fietsroutes met videomomenten of de foodroute langs de duinboeren kun je hier terecht. Zie voor deze en meer arrangementen deze site: Verrassend Langstraat & meer

& Meer

Naast het organiseren van bedrijfsuitjes met verrassende ontmoetingen is Saskia regelmatig gespreksleider voor diverse organisaties. Samen met haar broer Ralf bestiert ze het organisatiebureau Bodelier & Bodelier voor congressen en symposia. geïnteresseerd? lees hier wat zij voor je uit handen nemen.

Meer weten over Saskia Bodelier? Omroep Tilburg tv portretteerde haar in april 2015 in Powervrouw en de EO in het programma Geloof en een hoop liefde over de Social Sofa’s en wat ze van de toren roept over Tilburg.

Het team

Marieken Smeets-Bielars versterkt sinds 2019 het evenementenbureau. Marieken is journalist en videograaf. Naast haar inzet voor Verrassend Tilburg heeft ze haar eigen bedrijf voor creatieve promo’s: VideoNova. En ze is een kei in het maken en leiden van spelletjes!

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

De website VerrassendLangstraatenmeer.nl is opgeheven en vanaf vandaag samengevoegd met die van Tilburg!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.