Wie weet eigenlijk dat Tilburg een haven heeft? De schoonheden ervan ontdek je tijdens de theatrale rondleiding in de Piushaven. Er is nergens zoveel bedrijvigheid, creativiteit en gezelligheid te beleven als hier aan de havenkant. De vele terrasjes, de prachtige museumboten en de levende natuur maken dit tot een interessant gebied om nader te verkennen.

Het entertainment duo Lang & Gelukkig (Peer de Graaf en Michael Breukers) neemt je niet alleen mee om je te wijzen op al het moois langs de haven, maar tijdens de theatrale rondleiding openen ze ook de deur van diverse creatieve werkplaatsen, stap je bij bewoners op hun boot en neem je een kijkje achter de schermen van bijzondere bedrijven. Misschien vis je naar de honderd jaren oude flessenpost, draai je met flinke zwaaibewegingen zelf de brug open en sta je in de schijnwerpers in een voor jou gecomponeerd lied.

En wil je de haven ontdekken vanaf het water? Entertainment op de boot. Lachen, zingen en varen op de Piushaven in goed gezelschap. Erg leuk voor een vrijgezellenfeest, met een netwerkclub of familiedag.


Basisbedrag 1 – 15 pers. €300,-
Bij meer dan 15 pers. = basisbedrag + €17,- pp
Bij meer dan 30 pers. = basisbedrag + €15,- pp

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

Ludieke Piushavenreis

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Kerstmarkt voor bedrijven

Een Feestelijke Ervaring! Organiseer een onvergetelijke kerstmarkt voor jouw bedrijf, op eigen locatie of een van onze sfeervolle locaties. Voor bedrijven vanaf 200 personen bieden

Lees verder »

reacties

eduard en jill 

Gehele rondleiding super goed geregeld! Was een erg gezellige dag met mooi weer en gezellige mensen. Als nieuwe student in Tilburg, de stad totaal anders kunnen zien. Kloppende informatie dat lang blijft hangen. Zeker leuk voor jongeren!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.