Stel je voor: je telefoon zit vol met foto’s van bijzondere momenten. Maar hoe geweldig zou het zijn om die herinneringen tastbaar te maken in een zelfgemaakt, persoonlijk fotoboek? Of het nu gaat om een speciale dag, een prachtige reis, of als geschenk voor een vriendin die haar 50ste verjaardag viert.

Wat?

In slechts 2,5 uur creëer je een deel van je eigen persoonlijke fotoboek. Breng 10 geprinte foto’s mee om in je boek te verwerken, maar meer foto’s zijn zeker welkom! Je kunt je eigen album met papieren pagina’s meebrengen, of wij kunnen er een voor je verzorgen. We hebben tal van voorbeelden en een overvloed aan materialen, waaronder lijm, stickers, tijdschriften, stiften, washi-tape, en meer. Als je fotoboek niet volledig af is binnen de 2,5 uur, mag je extra materialen meenemen om het thuis af te maken.

Voor wie?

Voor iedereen die van creatief bezig zijn houdt en graag in een gezellige, huiselijke omgeving knutselt met een groep van minimaal 6 personen. Geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud (vanaf 8 jaar). Ideaal voor vriendengroepen, vriendinnengroepjes, familie-uitjes, zussendagen of vrijgezellenfeesten.

Waar?

Je bent van harte welkom in het huis van de workshopbegeleider, waar je warm ontvangen wordt. Er woont een Beagle (hond) in huis. Als je dat vervelend vindt, laat het ons dan weten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de hond niet aanwezig is.

Materialen

Er is een overvloed aan materialen beschikbaar, evenals koffie, thee en lekkernijen. Als je liever een wijntje of biertje hebt met wat hapjes, is dat ook mogelijk, na overleg. En natuurlijk ga je naar huis met je eigen fotoboek! De workshop duurt 2,5 uur.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je onder begeleiding je eigen unieke fotoboek samenstelt. Geschikt voor alle leeftijden Voor groepen tot 6 personen.
Geniet van een gezellige sfeer en neem je eigen meesterwerk mee naar huis.

Prijs: 40,- , inclusief fotoboek: 45,-
Workshop vanaf 6 deelnemers
Prijs is inclusief alle materialen en onbeperkt koffie/thee en lekkers

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

Persoonlijk fotoboek maken

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Kerstmarkt voor bedrijven

Een Feestelijke Ervaring! Organiseer een onvergetelijke kerstmarkt voor jouw bedrijf, op eigen locatie of een van onze sfeervolle locaties. Voor bedrijven vanaf 200 personen bieden

Lees verder »

Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen unieke fotoboek. Geschikt voor alle leeftijden.
Geniet van een gezellige sfeer en neem je eigen meesterwerk mee naar huis.

Prijs: 40,- , inclusief fotoboek: 45,-
Workshop vanaf 6 deelnemers
Prijs is inclusief alle materialen en onbeperkt koffie/thee en lekkers

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.