Ben je er klaar voor om met je team een echte en heel concrete teambuidingsactiviteit te ondernemen. Ga met z’n allen bouwen!

De groep gaat samen op een creatieve en constructieve manier met een vraagstuk aan de slag. De methodiek van LEGO® SERIOUS PLAY® zorgt voor 100% betrokken deelnemers en het is voor alle lagen in de organisatie. De methodiek legt verbinding tussen de hersenen en handen waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

Het vraagstuk bepalen we samen. Denk aan, hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit? Hoe gaan we verder na Corona? Hoe lossen we vraagstuk X op? etc.

Voor wie?

Uitermate geschikt voor bedrijven en organisaties die behalve een leuke, gezellige activiteit waarin gelachen mag worden ook meer diepgang willen.

Voor groepen van 10 tot 40 personen. Afhankelijk van de grootte van de groep en het vraagstuk duurt de activiteit ongeveer 2 uur.

waar?

We hebben hiervoor een prachtige locatie op de Spoorzone in Tilburg maar we zijn mobiel en kunnen ook naar jullie kantoor komen of op een andere toffe plek in het land.

Combideal

LEGO® SERIOUS PLAY® vormt een hele goede combi met de Theatrale Spoorzonereis en een overheerlijke lunch van Smeer’m of RAW. Wij kunnen deze deal voor jullie organiseren en reserveren.

voor 10 tot 40 personen
prijs op aanvraag

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

LEGO® SERIOUS PLAY®

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Frisse Start Uitjes

Een Frisse start voor bedrijven die elkaar eindelijk weer eens live willen ontmoeten. Voor deze bedrijven organiseren wij een dag waar zowel de organisatie/ het

Lees verder »

Reacties

Arie

Op 25 oktober 2019 hebben wij met alle medewerkers van ons notariskantoor Tilburg (waaronder de spoorzone) ontdekt. Onder andere via ontdekkingsreizen. Een andere activiteit was met Lego uitbeelden hoe ons kantoor er over 15/20 jaar uitziet. Een geweldige ervaring. Deze dag was top georganiseerd. Saskia en alle andere begeleiders dank daarvoor.
Voor herhaling vatbaar.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.