Een drie uur durende workshop met een resultaat waar de hele familie van mee kan genieten. Na afloop neem je ongeveer 12 of 20 worstenbroodjes mee naar huis.

Voor wie

Deze workshop is voor alle leeftijden. Geschikt voor familie-uitjes, vriendengroepen, vrijgezellenfeest en bedrijfsuitjes.

Voor degenen die halal willen eten bestaat de mogelijkheid het worstenbroodje te vullen met kippengehakt.

Vegetariërs bakken geen worstenbroodjes maar zoete broodjes en koeken.

Waar

De workshop wordt gegeven in Loon op Zand. Wil de groep liever op een andere/eigen locatie dat kan dat ook mits de faciliteiten zoals een oven aanwezig zijn.

Groepen vanaf 8 tot 20 personen
12 worstenbroodjes Prijs €25,00 pp

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Workshop Worstenbrood bakken

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Reacties

Hanneke Elings

We hebben wij ons personeels uitje gehad, verzorgd door Saskia. Het is haar gelukt om voor 40 mensen een bakkerij te vinden waar we worstenbrood konden maken. De sfeer was goed, er werd hard gewerkt, want we mochten maar liefst 20 worstenbroodjes per persoon maken. Deze worstenbroodjes waren heerlijk. Daarna gezellig twee uren in de Efteling met als afsluiting een heerlijk dinerbuffet. Er was een kleine vergissing in de locatie van het buffet, maar dankzij de geweldige inzet van het personeel van de Efteling, die zich “uitgesloofd” hebben om het ons naar de zin te maken en wij met allen na afloop van het diner met het treintje naar de ingang werden gebracht, dat maakte deze dag echt compleet. Dit was echt een Verrassend uitstapje. Veel succes bij het organiseren van je Verrassende uitstapjes.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.