De dagen worden korter en de nachten worden kouder. Het is tijd voor een goede afsluiting van een bewogen jaar. Dus wat dacht je van een foute kerstbingo?

Samen met je collega’s wordt je in verschillende groepen verdeeld en gaan we niet zomaar bingo spelen, maar FOUTE Bingo. En wat houdt dat in? Niet alleen hebben jij en je collega’s een bingokaart, ook de spelleider heeft een bingokaart. En valt het balletje op een van die nummers dan wordt het desbetreffende team naar voren geroepen om een opdracht te doen.

Ludieke kerstopdrachten

Wees niet bang, jij en je collega’s hoeven geen onmogelijke opdrachten te doen, maar ze zijn wel leuk. Jullie worden uitgedaagd om spellen te spelen die helemaal op de kerst gericht zijn. Met meezingers als Mariah Carey en Last Christmas van WHAM! is gezelligheid gegarandeerd.

Aankleding in kerstsferen

Natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen in kerstsferen komt door leuke aankleding, aangepaste prijzen en kerstmutsen voor iedereen.

Coronaproof

Deze quiz is zo opgezet dat de 1,5 meter gegarandeerd wordt en dat alle maatregelen om de verspreiding van Corona worden nageleefd. We zorgen hierbij voor handgel op iedere tafel, een schoon glas bij iedere consumptie en voor iedereen zijn snackbakje. Daarnaast heeft iedere deelnemer zijn eigen kerststip op de grond.

Deelnemers & Prijs:
Prijs vanaf 10 deelnemers: €25,50 p.p. incl. btw
Prijs vanaf 15 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw
Prijs vanaf 25 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw
Prijs vanaf 50 deelnemers: €17,50 p.p. incl. btw

Meer dan 100 deelnemers? Laat het ons weten en we maken een arrangement op maat

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

Foute Kerstbingo

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.