Gastenboek

147 reacties

 1. Na onze eerste (na lange tijd) Bijzondere Ontmoeting met onze altijd goedlachse en respectvolle Saskia mochten we op pad. We ontmoetten drie hele bijzondere mensen. In telkens drie kwartier zo veel opgestoken. Zo interessant wat deze mensen te vertellen hebben, hoe ze zich vaak hebben opgewerkt uit een moeilijke periode. veel respect voor deze mensen en je steekt in die drie kwartier veel meer op dan in een workshop van een of twee dagen. Dit zijn mensen uit de, vaak, harde praktijk en bemoedigend om te ervaren hoeveel kracht en energie mensen in zich hebben om zich staande te houden of uit een dal te klimmen. Je kunt er alleen maar bewondering voor hebben en er een voorbeeld aan nemen. Je blijft er later met elkaar over praten en telkens weer op terug komen….

 2. Indien je écht een onvergetelijk (personeels)uitje wil organiseren, zullen een stadswandeling, bowlen, lasergamen of escape roomen niet per se aan die verwachting gaan voldoen. Toch wordt er meestal voor dergelijke ‘veilige’ activiteiten gekozen. Ben je op zoek naar iets waar je groep en jij het jaren later nog over hebben – hetgeen tevens verbinding creëert – dan is het ontmoeten van de Tilburgse paradijsvogels een must! Inmiddels heb ik deze activiteit al een aantal maal (met verschillend gezelschap) mogen meemaken. Het verrast telkens weer en kan bij eenieder (ook de grootste criticasters) op een hoop lof en enthousiasme rekenen. Ook alles eromheen is telkens goed geregeld door Saskia. Ontzettend fijn om zo goed ontzorgd te worden. Reden te meer om later dit jaar weer op bezoek te gaan bij bijzondere Tilburgers. We kijken er al naar uit!

 3. Met vrienden zijn we in twee groepen uiteen gegaan. Iedere groep heeft 2 paradijsvogels bezocht. En dat waren ze ook: paradijsvogels. Er werd, toen we weer bij elkaar waren nog veel over gepraat. Het was een prachtig uitje om niet snel te vergeten. Saskia bedankt.

 4. Wat hadden wij een geweldig leuke middag met de ontmoetingen van twee totaal verschillende maar prachtige paradijsvogels! We raakten niet uitgepraat en/of gekeken. Dit is een absolute aanrader voor ’n erg fijne middag, zeker met de lunch vooraf bij Smeer’m. Bedankt namens ons clubje dames.

 5. Een verjaardagscadeau om niet snel te vergeten! Verrassend Tilburg was echt een schot in de roos. Dat we het met de vriendinnen samen beleefden, maakte de ontmoetingen nog meer bijzonder.
  Twee van de drie ontmoetingen hadden (ook) een muzikale inhoud, dus het kon al niet meer stuk. Meer kan ik niet schrijven zonder de verrassing eraf te halen, maar dit concept is echt een aanrader! Dank je wel, Saskia!

 6. Op 20 oktober met de senioren van Het Stedelijk College Eindhoven met vier groepen op bezoek geweest bij twee verschillende Paradijsvogels. Vooraf koffie en taart bij RAW en na de bezoekjes een zeer goed verzorgde lunch bij Smeer ‘m.
  De ontmoetingen waren zeker bijzonder te noemen en zeer uiteenlopend van aard. Alle Paradijsvogels hadden wel iets gemeenschappelijks en dat was de passie voor hun boodschap of hun specialisme. Maar het is als met de mensen: je hebt grijze mussen die toch nog wel ergens een gekleurd veertje bezitten of opvallende pauwen van wie de kleuren op een dag ook wat fletser zijn dan op andere dagen. En: kijk maar eens goed in de spiegel: diep van binnen zijn we eigenlijk allemaal paradijsvogels, maar we willen het niet altijd weten.
  Het was een zeer geslaagd uitje!

 7. Wat hebben wij gisteren een fantastische scharrelroute mogen beleven! Op elk adres werden we hartelijk ontvangen en verwend. En uiteraard flink kunnen scharrelen, zowel op de adresjes als onderweg. Onze fietstassen waren niet overbodig! En dat alles met een heerlijk herfstzonnetje! Goed georganiseerd door Verrassend Tilburg en meer!! Het smaakte inderdaad naar meer!

 8. Vorig weekend hebben wij ons 25-jarig trouw feestje gevierd. We hadden bij Raw afgesproken met 26 familieleden en vrienden. Het weer was schitterend. We werden daar opgehaald door het duo ‘lang en gelukkig’, die ons een erg leuke muzikale rondreis door de Spoorzone hebben gegeven! Na diverse mooie locaties bezocht te hebben en ontzettend goede improvisatie van Peer, kwamen we na anderhalf uur weer terug bij Raw voor een gezellige borrel als afsluiting.
  We ontvingen ontzettend leuke reacties van deze unieke beleving!!

 9. Op 28 augustus hadden wij een familiedag gepland omdat we een paar dingen te vieren hadden. We waren met zo’n 20 mensen, in leeftijd varierend van 11 tot 89 jaar.
  Na een uitstekende lunch bij Smeer’m werden we opgehaald door het duo ‘Lang en Gelukkig’ voor een ludieke rondleiding over de spoorzone. Het werd een fantastisch middag, waarbij het duo het voor iedereen leuk en boeiend wist te houden. Wat het extra leuk maakte, was dat ze ook persoonlijke dingen over de meeste mensen van het gezelschap opgenomen hadden in hun liedjes. Na afloop van de rondleiding heeft het duo ons afgezet bij Doloris, waar we nog lekker geborreld hebben, met uitzicht over heel Tilburg.
  Alles bij elkaar een zeer geslaagde middag!

 10. Tijdens ons familieweekend hebben we met e-choppers de scharrelroute (Bier & Broodroute) gedaan. Het was superleuk. Bij de bakker in Heusden kregen we koffie met worstenbroodje, bij Zuivelboerderij De Kern iets lekkers en bij de bierbrouwerij een glas bier of wijn. Was een groot succes, vooral omdat het allemaal zo goed geregeld was. We hoefden zelf nergens aan te denken, alleen maar te genieten van de omgeving. Op een e e-chopper word je niet moe, ze maken geen lawaai en rijden heerlijk, aanrader!
  De tweede dag hebben we een workshop ‘Worstenbroodjes maken’ gedaan. Was al net zo’n succes. Mijn schoonfamilie had een bakker als vader en voor hun was het een feest van herkenning. Al die oude apparaten en bakkersspullen. De verhalen van de bakker riepen bovendien allerlei herinneringen op. Kortom, een heel geslaagd weekend! Dank aan Saskia Bodelier van Verrassend Tilburg voor de organisatie.

 11. Wij hadden afgelopen woensdag, 7 juli 2021 , na een jaar van elkaar niet zien, weer een gezellig uitje met onze ” sportvrienden”. Tegenwoordig staat het sporten op een lager pitje mede door leeftijd, maar gezellig hebben we het nog altijd. Een leuke middag en avond, besproken qua mogelijkheden met Saskia stond in de steigers. En leuk was het! We hebben om de middag in te zetten heerlijk met z’n 10en geluncht bij Smeer’m. Even gezellig bijkletsen en werkelijk zalig gegeten. Het vrolijke duo Peer en Michael hebben ons aldaar opgehaald en een supergave middag bezorgd. Muziek, grapjes en informatie liepen door elkaar op een prettige manier. Tussendoor neergestreken bij RAW voor een drankje. Als laatste naar de LOChal waar iedereen meer dan verrast was. De heren hebben ons als “toetje” wandelend begeleid naar de Noordstraat waar we bij de Burgerij zijn gaan eten en naborrelen.
  We hebben werkelijk alles meegehad, de organisatie, het weer, het duo, het gezelschap én de locaties waar we zijn aangemeerd. Elke gelegenheid was gezellig, erg goed van eten en drinken en voor eenieder een aanrader.
  Wij hebben een mooie herinnering gemaakt met z’n allen, waarvoor dank Saskia!

 12. Op mijn verjaardag ben ik verrast door een hartstikke mooie ervaring in verrassend Tilburg. Samen met ons gezin hebben we een kijkje mogen nemen in het Thomashuis. Wat een geweldig gezin met mooie bewoners. Bewondering voor wat zij doen; wat een warme en hartelijke mensen.
  Ook de orgelman en zijn vrouw waren enthousiast om hun verhaal te doen. Mooi om zulke gepassioneerde mensen te mogen ontmoeten. Een ervaring die ik iedereen gun!
  De dag zijn we gestart met heerlijke koffie en taart om vervolgens naar de eerste ontmoeting te fietsen. Daarna een heerlijke lunch en vervolgens de tweede ontmoeting.
  Dit allemaal prima georganiseerd door Saskia! Dankjewel hiervoor. Je hebt ons een hele fijne en gezellige dag bezorgd en weer een ervaring rijker!

 13. Met ons gezin zijn we gisteren door verrassendtilburg aangenaam verrast met twee bezoekjes aan bijzondere Paradijsvogels. Ik verklap niet teveel, ga het zelf beleven! Het was inspirerend, mooi om te zien dat mensen hun huis openstellen en hun passie willen delen. De gastvrijheid was enorm. Deze ervaring blijft je zeker bij! Gestart met koffie en lekkers bij Stoom013, onderweg een lekkere lunch.
  Vervolgens met de ov fiets naar de imker. Ook deze man wist ons allen een uur geboeid te houden. Met de smaak van honing zijn we terug gefietst naar RAW, waar we heerlijk hebben gegeten. Kortom een perfecte dag die van A tot Z werd voorbereid door Saskia. Allen bedankt voor deze geslaagde dag. 🙏

 14. Een feestje geven in coronatijd. Dat wordt een uitdaging dacht ik, maar niet voor Saskia. Wat fijn dat zij vele leuke ideeën had en ons heeft geholpen om van mijn 50ste verjaardag een onvergetelijke dag/avond te maken. Afgelopen zaterdag (26 september) was het dan zover. Ik werd 50 en dat moest gevierd worden. Verzamelen bij Villa Pastorie en daar werden we opgehaald door duo Lang & Gelukkig. Zij namen ons mee op een ontdekkingsreis langs de Piushaven. De interactie met de groep was super, meteen inspelend op wat er om hen heen gebeurde en werd gezegd. Leuke liedjes, ontzettend veel gelachen en genoten van alles. We kunnen terug kijken op een super geslaagde dag.
  Nogmaals dankjewel voor het ontzorgen.
  Ine

 15. We hebben gisteren de Efteling-fietsroute gedaan. Het was een mooie tocht met verassende en inspirerende plekken. Zelf was ik helemaal weg van de groenteteler met als zijn gesealde gekleurde a4tjes met aanprijzingen en waarschuwingen zoals “niet met je nagels in de pompoenen prikken” ik wil graag nog eens terug om de theetuin te bezoeken. We kwamen de vogelman in levende lijve tegen op dit punt, hetgeen alles nog een extra dimensie gaf

  Bedankt boor deze bijzondere ervaring

  Jaap

 16. Op 25 oktober 2019 hebben wij met alle medewerkers van ons notariskantoor Tilburg (waaronder de spoorzone) ontdekt. Onder andere via ontdekkingsreizen. Een andere activiteit was met Lego uitbeelden hoe ons kantoor er over 15/20 jaar uitziet. Een geweldige ervaring. Deze dag was top georganiseerd. Saskia en alle andere begeleiders dank daarvoor.
  Voor herhaling vatbaar.

 17. We hadden op 3 oktober met onze afdeling een bijzonder leuk uitje. Die middag zijn we met 28 collega’s door de Loonse en Drunense Duinen naar de schaapherder gelopen. Daar kregen we een interessante en enthousiaste uitleg van de herder over het ontstaan van het gebied en de kudde. We sloten af met een heerlijk en gezellig buffet bij Bosch en Duin. Een aanrader voor iedereen!

 18. Hartelijk dank voor de fantastische workshop Syrisch koken. Mazen en Mesa hebben ons wegwijs gemaakt in de wereld van heerlijke smaken. Onze vriendengroep was ook razend enthousiast!

 19. Warm aanbevolen!

  Op 6 september jl. heeft Saskia (Verrassend Tilburg en meer) voor de medewerkers van ons notariskantoor een geweldige personeelsdag verzorgd. We hebben een bijzondere, originele en zeer goed georganiseerde dag mogen ervaren waar nog lang over nagepraat is op kantoor. De dag was verrassend en meer… Precies zoals Saskia belooft.

  Korte impressie:
  Na een ontspannen ontvangst met koffie en heerlijke taart bij RAW zijn we opgehaald door het muzikale theaterduo Peer en Geer die ons meenamen voor een rondgang door de Spoorzone. Op verschillende plaatsen openden zich deurtjes en mochten we even kennis maken met de bijzondere en veelzijdige ondernemers en initiatiefnemers die huizen op deze historische locatie. Een inspirerende tour. Onderweg werden we vermaakt door Peer en Geer die ons op humoristische wijze toezongen en uitnodigden om mee te doen. We hebben veel plezier gehad. Vooral de serenade in de Loc-hal (bibliotheek) was hilarisch.
  Na de rondleiding zijn we door Vittorio (bekend van zijn Perzisch ijs en foodtruck in de Piushaven) getrakteerd op een heerlijke warme Perzische maaltijd in picknick-vorm in het Spoorpark. Vittorio had heerlijk gekookt voor ons en zijn mooie kleden uitgerold op het gras voor de picknick. Bijna iedereen heeft twee keer opgeschept 😉 Vittorio is een fijne en inspirerende man.
  Na de picknick heeft Saskia ons begeleid bij een spel in het Spoorpak met gebruikmaking van virtual reality. Iedereen had van tevoren een speciale app gedownload om het spel te kunnen spelen. Verdeeld in twee groepen hebben we spelenderwijs het park verkend en in een spannend eindspel werden de uiteindelijke winnaars bepaald die een leuke prijs kregen.
  Volgend onderdeel op het progamma was een bezoek aan het surrealistisch kunstdoolhof Doloris. Doloris was een grote wens van ons. Saskia had ons al gewaarschuwd dat Doloris niet voor watjes is. En dat klopt! Doloris is een bijzondere ervaring. Voor sommigen heftig en anderen vonden het juist weer grappig. Na afloop hebben we in de hippe Rooftop-bar gezellig nagebabbeld en onze ervaringen gedeeld.

  Velen van ons kenden Tilburg niet of nauwelijks. We zijn allemaal verrast door de aangename kennismaking vol interessante ontmoetingen en avonturen. Saskia heeft alles uitstekend georganiseerd zodat ons toch wel volle programma heel ontspannen en prettig is verlopen. Bij het samenstellen van het programma heeft ze ook goed meegedacht hoe we een gave dag samen konden stellen binnen het tevoren bepaalde budget.
  Voor de ‘ontmoetingen met bijzondere Tilburgs’ hadden we op 6 september helaas geen tijd. Daar kom ik graag nog een keer voor terug.

  Nogmaals dank Saskia!

 20. Afgelopen zaterdag een muzikale rondleiding van Geer en Peer gehad in de spoorzone.
  De jongste bij ons was 4 en de oudste 90 jaar, we hebben ons prima vermaakt, het was persoonlijk en ongedwongen.
  Prima georganiseerd

 21. Dinsdag 4 juni zijn wij met de gehele HR divisie van Tilburg University op pad geweest in Tilburg. Begonnen met een heerlijke lunch bij Broodje Aap Linke Soep, daarna in een aantal groepjes uiteen op de fiets naar verrassende en mooie ontmoetingen. We sloten de middag af bij het altijd zeer gastvrije Villa Pastorie met een heerlijke bbq. Saskia nogmaals dank voor alle perfecte en goede zorgen. Een super geslaagde dag gehad!

 22. Vrijdag 12 april met een gezelschap van directeuren uit Den Bosch op pad geweest in Tilburg. Een vol en tegelijk ontspannen program in de Vogeltjesbuurt en de Piushaven met fiets, worstenbrood, muzikale begeleiding, een smakelijke lunch en twee zeer verrassende ontmoetingen in de middag. Bedankt Saskia voor de goede organisatie en een geslaagde dag!

 23. Woensdag 13 maart 2019 hebben we met het voltallige docententeam (70 docenten) van de academie voor sociale studies (Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch) een fantastisch ‘lente-uitje’ beleefd.

  Na een sfeervol ontvangst bij volkstheater de Boemel, kon er voor het ochtendprogramma gekozen worden voor een fantastische rondleiding door de spoorzone, afrikaans dansen bij de Hall of Fame of vliegers maken.

  Daarna op de fiets naar Broodje Aap en Linke Soep voor een heerlijke lunch om vervolgens in kleinere groepen verrassende ontmoetingen mee te maken en te beleven in de stad.

  Via de whatsapp groep konden we onze ervaringen delen van onze (in totaal 22) verrassende ontmoetingen.

  We sloten af bij RAW met een borrel en het uitwisselen van alle ervaringen.

  Als ‘organisator’ van de teamuitje werd ik door Saskia totaal ontzorgd. Van het gebak, tot het fietsvervoer, de lunch, de borrel, de ontmoetingen en de aankleding; het was allemaal perfect voor elkaar. Haar netwerk, haar organisatietalent en het maatwerk maakte dat deze dag tot in de puntjes verzorgd was en zorgde er zelfs voor dat ik als ‘organisator’ een hele ontspannen en mooie dag heb mogen beleven.

  Saskia,

  Namens alle docenten van onze academie; bedankt voor je inspanningen!

 24. Met vrienden een verrassingtocht meegemaakt. Erg leuk en gezellig. Ook veel gelachen. Mooi om te zien hoe tilburg beleefd wordt en hoe enthousiast ze zijn over hun hobby en stad.
  we mochten oa een orgelmuseum bezoeken. Fantastisch om t enthousiasme en passie mee te maken.
  Wij hebben er erg van genoten

 25. Eind september hadden we ons jaarlijkse vriendenweekend. Dit jaar waren wij aan de beurt om dit te organiseren. Gelukkig vonden wij de website van Saskia met allerlei mogelijkheden en leuke activiteiten. Wij kozen voor een ontmoeting met de schaapherder en een imker.
  Zaterdag 29 september was het zover. We hebben een super dag gehad!!! In de Drunense duinen was de ontmoeting met de herder en zijn kudde… met passie vertelde hij over het leven van een hedendaagse herder en zijn kuddes. Magisch omte zien hoe hij, zijn honden en zijn kudde op elkaar ingespeeld zijn.
  Na een heerlijke lunch op het terras van De Kiosk in Loon op Zand werden we meegenomen naar de bijenkasten van de Imker. Zij had een aanstekelijk verhaal over de bijen en hoe zij leven en zorgen voor honing. Nadat we in een imkerpak gehezen waren mochten we de bijen van dichtbij bekijken….
  Na dit allemaal bestudeerd te hebben gingen we met heerlijke potjes honing weer terug naar ons vakantiehuis. Nog nagenietend van een prachtige, goed georganiseerde dag!
  Bedankt Saskia

 26. Afgelopen vrijdag hebben wij met alle medewerkers en partners een uitje gehad, georganiseerd door Saskia.
  Na ontvangst bij Qlubhouse met koffie en lekkernij hebben we in de ochtend, verdeeld in groepen, per fiets twee bijzondere ontmoetingen gehad in Tilburg. Erg verrassend, interessant en ludiek! Daarna de lunch genoten op een schuit tijdens een rondvaart door Piushaven en over Wilhelminakanaal om vervolgens afgezet te worden nabij de abdij van Koningshoeve voor een rondleiding en borrel bij La Trappe. Daarna middels huifkar naar de Piushaven om met diner en borrel af te sluiten bij restaurant de Visserij.
  We waren allemaal erg enthousiast en hebben een top dag beleefd!
  Bedankt Saskia voor de organisatie en jouw goede zorgen, ook op de dag zelf!!

 27. Wij zijn met collega’s een dagje weggeweest. Ongeveer 40 personen.
  Saskia had een lunch geregeld bij het Witte Kasteel in Loon op Zand.
  Heerlijke belegde broodjes, koffie, thee, jus d’orange en water.
  Gedeelte van de groep kreeg een rondleiding in het Kasteel en het andere gedeelte ging samen met Ferd vliegers maken.
  Later wisselden we. Tussen de activiteiten zaten we lekker op het terras aan een wijntje, bier of fris. Hele aardige bediening en we kwamen niets te kort.
  Later met z’n allen de vliegers opgelaten op een veld vlakbij het Witte Kasteel. Het kind kwam weer in ons naar boven.
  Het diner in de Kiosk was heerlijk.
  Het fijne was dat Saskia alles begeleidde en wij nergens naar om hoefden te kijken. Voor ons was het een hele gezellige en leuke dag! Dank je, Saskia en Ferd!!!
  Zeker een aanrader voor kleine en wat grotere groepen!!!

 28. We hebben een hilarisch bedrijfsuitje gehad met Peer en Geer. Hun improvisaties waren ijzersterk en helemaal toegespitst op ons gezelschap. Al na 2 minuten zat de stemming er helemaal in. De lunch bij RAW is ook een enorme aanrader. Dank Saskia voor dit mooie programma!

 29. In 3 verschillende groepen 6 ontmoetingen gehad tijdens ons teamuitje. Wat een passie heeft iedereen voor zijn haar hobby/beroep! Verrassend, ontspannend, interessant, leerzaam: echt een ontdekking wat er achter de voordeur tevoorschijn komt :).
  Laat je net als ons verrassen en ontdek de mooie ontmoetingen van Tilburg.

 30. In november jl. hebben wij tijdens de kantoor uitstap dag genoten van hetgeen Saskia ons voorschotelde. Peer en Geer, vliegers bouwen, De Wagon, Smeer m en andere verrassende activiteiten, grappen en grollen.

  Van harte aanbevolen voor een mooie ervaring in het hart van Tilburg – voor jong en oud.

 31. Het bedrijfsuitje was door Saskia prima georganiseerd. We zijn gastvrij ontvangen en daarna hebben we ons laten verrassen. Vol verwondering hebben we een kijkje genomen achter deuren waar we vooraf geen weet van hadden. Super!

 32. zaterdag 23 september 16 tot 17 uur
  Ludieke Spoorzonereis met Peer & Geer.
  Wat een enorm leuk optreden van Peer de Graaf en Geer, die mijn 40 gasten met enorm creatieve, inventieve en grappige teksten en liedjes door de Spoorzone leidden. We begonnen in Smeer’m waar ik een feest gaf, kwamen in de Kennismakerij, langs het Tiny house dat er toevallig die week stond en eindigden in de Boemel. Hartverwarmend en iedereen vond het fantastisch leuk!!

 33. Vrijdag 15 september; na samenkomst in De Wagon met Lang en gelukkig door de Spoorzone. Een geweldige middag die niet alleen ons gezelschap een gulle lag bezorgde, ook menig voorbijganger werd verblijd met een lofzang. Daarnaast een kijkje in de keuken van de ondernemers op de spoorzone en afsluitend een weelderig diner bij Raw. Goed geregeld Saskia we hebben ons kostelijk vermaakt!

 34. Deze zomer namen we onze moeders mee. Een verrassingsuitje voor twee bejaarde dames die niet goed meer kunnen lopen. Wat deden we? We boekten een uitje bij Verrassend Tilburg en Meer en belandden in de huifkar. Het was écht een leuke tocht. Aardige koetsiers. Mooi gebied en als klap op de vuurpijl: een heuse ijscoman in de bossen. Daar kun je ons vieren wel écht blij mee maken. We hebben genoten!

 35. Op vrijdag 1 september jl. vond het jaarlijkse personeelsuitje van Theater De Leest plaats.
  Dit keer kozen wij voor de stad Tilburg. Na een borrel bij RAW te hebben gedronken werden we “overvallen” door het theatrale duo Peer & Geer die op passende ludieke wijze een muzikale rondreis gaven door De Spoorzone. Met humor, a la minute bedachte improvisaties en een lied op maat gemaakt voor een gewaardeerde collega trokken we langs diverse horeca-uitspanningen die De Spoorzone rijk is. Met letterlijke kijkjes in de keuken en verrassende ontmoetingen keken wij na anderhalf uur vermaak terug op de start van onze personeelsdag die daarna sfeerbepalend werd voor het verloop van een zeer gezellige avond. Onze medewerkers hebben genoten! Nogmaals bedankt!

 36. Op 15 juni 2017 hebben wij een Spoorzonereis gemaakt in Tilburg. We hadden een ludieke rondleiding van Peer en Geer die ons de leuke ins en outs van de Spoorzone hebben laten zien. Daarna hebben wij genoten van een zeer geslaagde BBQ op het prachtige terras van theater de Boemel.
  Wij kunnen terug kijken op een zeer leuke middag en avond in de Spoorzone!
  We bedanken Saskia voor de goede organisatie!

 37. Wat een verrassende middag hadden we als team. Een inspirerend kijkje achter twee Tilburgse voordeuren. De exacte adressen bleven tot het laatste moment geheim. Wij gingen uiteindelijk op de koffie bij een heuse pseudoloog en de bedenkers van het lokale lettertype TilburgsAns. Mooie ontmoetingen met elk een eigen dynamiek. Boeiend en vooral leerzaam.

 38. Het was een geslaagd ’teamuitje’ met (het merendeel) van de Afdelingsraad KRO Den Bosch op 5 november 2016. Ik had de organisatie daarvan met het volste vertrouwen in de handen gelegd van Saskia Bodelier. Waardoor ik zelf ook ontspannen mee kon doen aan deze middag en avond. We hebben genoten van en werden geinspireerd door de mooie verhalen van Marie-Cecile Moerdijk, de lekkere taarten uit het Etelier van Coby Loots, een flitsend optreden van Ralf Bodelier van Worlds Best News en een afsluitend diner in Villa de 4 jaargetijden. Een echte aanrader!

 39. Leuk om met collega’s Tilburg fietsend, lopend of met de auto te verkennen. We hebben bijzondere ontmoetingen gehad met een aantal bewoners van Tilburg. Als collega’s onder elkaar hadden we zeker stof om over te praten toen we elkaar aan het eind van middag weer zagen! Gezellig 🙂

 40. Voor onze organisatie hebben we een uitje georganiseerd in Tilburg samen met Saskia. Saskia heeft een breed netwerk een uiteenlopende verrassende activiteiten. Daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Ontzettend leuk om zo Tilburg te laten zien aan onze collega’s. Vooral de fantastische theatrale rondleiding in de Spoorzone met Geer en Peer was een hit! Maar ook de daarop volgende verschillende “workshops”. Het was een zeer geslaagde dag!

 41. Gehele rondleiding super goed geregeld! Was een erg gezellige dag met mooi weer en gezellige mensen. Als nieuwe student in Tilburg, de stad totaal anders kunnen zien. Kloppende informatie dat lang blijft hangen. Zeker leuk voor jongeren!

 42. Tijdens ons jaarlijkse uitje van sigarengilde “Grand Seigneur” hebben we Tilburg aangedaan. Een stad die we, gezien haar nabije ligging bij Oosterhout, allen kenden.Niks nieuws onder de zon, zou je kunnen denken.
  Wat is er dan leuker om een aantal bijzondere ontmoetingen te hebben?
  Een bijzonder welkom op een bijzonder mooie plek door Saskia. Een viertal bijzondere ontmoetingen met de nodige logistieke uitdaging waar Saskia uitstekend rekening mee heeft gehouden.
  Kortom, een bijzondere middag, goed verzorgd, met bijzondere ontmoetingen en een mooie afsluiting in het stadsstrand van Tilburg. Kortom; Een echte aanrader!!
  Saskia bedankt voor de gastvrijheid en de organisatie. Het was zeker bijzonder 😉

 43. Op 14 juli j.l. hebben wij een rondleiding mogen hebben door het Piushavengebied. De rondleiding was ter gelegenheid van de afsluiting van het schooljaar met onze teams Educatie en Inburgering van het ROC. Peer de Graaf en Saskia Bodeliers verzorgden deze. Een super duo bleek.
  Het was in één woord GEWELDIG. We hebben genoten, gelachen. We zijn verrast en hebben ons verwonderd.
  Een echte aanrader!

 44. Op 12 mei hadden wij een uitgelezen mooie dag. De fietsdoorgang was net geopend, en dit werd meteen meegenomen door Peer en Geer, die met gekke, leuke liedjes een hele leuke ‘reis’ hebben gemaakt. Daarna in de tuin van Villa4jaargetijden met een groep van 36 personen nog heerlijk gegeten. Dit was idyllisch! Bedankt voor de goede zorgen!

 45. Heerlijke dag gehad op 6 mei!
  Even een groot compliment uitdelen aan Saskia, Peer en Geer en alle gastvrije bedrijven en bedrijfjes in de Spoorzone! Met 9 oudere meiden van een gezellige leesclub organiseren we jaarlijks iets extra’s, waarvoor we bij elke bijeenkomst iets in de “pot” stoppen.

  Deze keer gingen we met Peer en Geer door de Spoorzone, hoorden leuke verhalen en gekke liedjes, genoten van het fantastische weer en verbaasden ons over de mooie rauwheid en nieuwe bestemmingen van de gebouwen van de Spoorzone. Aan te bevelen!

  En als afsluiter een heerlijk etentje in de Houtloods, ook al een aanrader!

 46. Wauw! Wat een super leuke ontmoetingen hebben we gehad met bijzondere mensen op bijzondere locaties. Ik was erg onder de indruk van de openheid en toegankelijkheid. Te weinig tijd Helaas, we konden nog wel uren door. Voorafgegaan door een lekkere sociale maaltijd was dit een top beleving!

 47. Half maart, rustig weer en vol verwachting begonnen aan een ontmoetingsreis door Tilburg, met 5 personen. Het uitkijken naar die dag werd beloond!!!

  Na een fijne en goed verzorgde lunch bij Prins Heerlijk begonnen we aan een middag met verrassingen en leuke gesprekken met een aantal inwoners van Tilburg, waar wij het bestaan niet hadden kunnen vermoeden, of in ieder geval niet bij het bestaan ervan stilstonden in het dagelijkse, gejaagde leven.

  Saskia, de lieve vrouw die deze dag georganiseerd had, had rekening gehouden met onze wensen en daar een mooie route voor uitgestippeld. Van de lunch aan het begin tot en met het diner aan het eind was het tiptop verzorgd.

  Ik ga hier natuurlijk niet vertellen welke ontmoetingen we allemaal gehad hebben, maar stuk voor stuk waren ze het meer dan waard!!!

  Op de vraag of ik het anderen aan zou raden, kan ik volmondig “ja” zegen 🙂

  Dankjewel Saskia voor de mooie ervaring!!

 48. Op bezoek bij een bijzondere man, die ons wat te horen gaf en ook nog wat te zien. Grote verwondering bij ons….en vertellen over zijn passie, dat kon hij wel! Het was de moeite waard en het was goed georganiseerd door Saskia.

 49. hebben een te gekke middag gehad. was erg goed geregeld allemaal.
  eerst het orgelmuseum (waar vooral de enorme stapel lege kratten bavaria in de achter’tuin’ ook indruk maakte). vervolgens zijn we naar de bouwer van knikkerbanen gegaan en dat was ronduit spectaculair. tenslotte belandden we bij angela die tot haar 51-ste louis had geheten. bijzonder, da’s zeker.
  en daarmee was de middag geweldig goed gevuld. Waar het meestal om eten en drinken draait was dit in alle opzichten een verrassing. een smakelijke hap in een oud fabriekspand maakte onze middag compleet. wel jammer dat organisator/gastvrouw saskia er niet de hele middag bij was, want da’s een super leuke dame!

 50. Voor ons jaarlijkse teamuitje hebben wij ons dit keer later verrassen door ontmoetingen met prachtige Tilburgers. Onze groep, bestaande uit 14 personen, heeft in groepjes van 4/5 personen, per groep 2 bezoeken gebracht aan uiteenlopende creatieve en lieve mensen. Na afloop een leuk gesprek onderling over de bijzondere ontmoetingen en een unanieme mening over een geslaagd uitje. Dank je wel Saskia voor deze bijzondere middag. Zeker voor herhaling vatbaar. Zeer benieuwd wat voor ontmoetingen we nog allemaal gemist hebben.

 51. Met een groepje van vier personen hebben zaterdag 17 oktober een middag met herders Bart en Tuna doorgebracht.
  Restaurtant De Roestelberg, op aanraden van ‘Verrassend Tilburg en meer’, was een perfecte uitvalsbasis. We hadden herders Bert en Tuna snel gevonden. Wat een indrukwekkend stuk natuurschoon! Een schaapskudde van maarliefst 350 schapen en drie honden stonden ‘op ons te wachten’. Bart heeft ontzettend veel leerzame dingen verteld. Een prachtige kudde met drie even fantastische honden. We hebben tot slot ook nog een kilometer of twee met herder Tuna meegelopen om de schapen naar hun nachtgebied te brengen. Ook zij heeft ons veel verteld. Het was een geweldige ervaring! Veel dank voor de goede tips en het snelle schakelen van Saskia van ‘Verrassend Tilburg en meer’!

 52. Onze jaarlijkse Mannendag hebben we dit jaar in Tilburg doorgebracht. Mede door de “bemoeienissen” van Saskia hebben we een prachtige dag genoten. Waren in Moergestel al goed begonnen met een royaal ontbijt en daarna met de fiets naar Tilburg om het programma met o.a. de verrassende ontmoetingen te ondergaan. En verrassend was het! Om te beginnen bij Guus de uitvinder. Zonder andere tekort te willen doen, bleek Guus duidelijk de talk off the day. Het verdere programma was onderhoudend, leerzaam en soms komisch. Wandeling met natuurbioloog Gert op Moerenburg, lunch bij Zomerlust, rondleiding in het klooster van Koningshoeven en ontmoetingen met o.a. fanaten in dansorgels, oldtimers en knikkerspel. Het diner bij De Vier Jaargetijden was lekker en een leuk rustpunt om ervaringen uit te wisselen. Daarna naar Kim’s kroeg en rond middernacht met de taxi weer terug naar de stamkroeg in Moergestel om “af te pilsen”. Mannendag geweldig geslaagd. Saskia Bedankt!

 53. Geregeld zoeken we nieuwe inspiratie voor onze studenten van Fontys International Lifestyle Studies. En iedere keer worden ook wij als docenten weer verrast met de ideeën waar Saskia mee komt. Haar netwerk is ongelofelijk groot en haar creativiteit kent geen grenzen. Tijdens onze 1e lifestyleweek ‘Dromen’ hebben we studenten op bijzondere wijze kennis laten maken met Tilburg. We hebben een rondje piushaven gedaan en op bezoek geweest bij Fablab 013, Villa Pastorie en Heaven’s kitchen. Daarbij hebben de studenten kennis opgedaan vanuit de praktijk over conceptgedachten en innovatief en creatief handelen. En zelfs een spontane ontmoeting met de stadstuin heeft hen weer nieuwe ideeën en netwerk meegegeven. Bedankt, Saskia, voor je snelle en altijd weer inspirerende samenwerking. Tot de volgende keer.

 54. Op woensdag 9 september hebben wij met 25 collega’s van De Wever de verrassende ontdekkingstocht met Peer en Geer, Peer de Graaf en Gerard Korthout, meegemaakt.
  Wat een leuke ervaring, wat een humor, gastvrijheid en creativiteit! Ook door de ontmoetingen in De Spoorzone waren wij enorm verrast: wat een creatieve plek!
  Bedankt voor het regelen Saskia, wij komen zeker een volgende keer terug!

 55. We zijn zaterdag 30 mei met de familie de duinen in geweest. Op zoek naar de schaapherder, 300 schapen en 2 honden! Wat was het leuk! Een echte aanrader! De hele familie, zowel jong als oud heeft ervan genoten en geluisterd naar de mooie verhalen van de herder. Saskia weer bedankt! Tot een volgende keer!

 56. Zaterdag 6 juni met de familie op ‘ontmoetingsreis’ geweest.
  De leeftijden varieerden van 14 tot 90 jaar. Iedereen heeft vreselijk genoten. De ontmoetingen waren leuk, interessant, luchtig en indrukwekkend.
  Na afloop voldoende uit te wisselen.
  Een super leuke middag gehad!
  Saskia bedankt voor de organisatie!

 57. Het jaarlijks uitstapje van de Tilburg School of Humanities van de Tilburg University, werd dit jaar mede georganiseerd door Saskia. Een 40-tal collega’s hebben zich laten verrassen door bijzondere ontmoetingen op bijzondere plekken met bijzondere mensen. Zoals ook al uit eerdere reacties blijkt: pas als je het hebt meegemaakt weet je hoe verrassend dit kan zijn. Erg leuk en zeer aan te raden! Ook de rondleiding in de Spoorzone door Peer en Geer was hilarisch en leerzaam. Kortom: een super team-uitje waar menigeen met plezier op terug kijkt.

 58. Een damesclubje uit Tilburg ging een avondje op stap met verrassend Tilburg en meer.
  Zij hadden twee zeer uiteenlopende ontmoetingen. Niets is zo leuk als een verrassing in eigen stad; pas als je het hebt meegemaakt, begrijp je wat wordt bedoeld!
  Heel bijzonder en zeer verrassend!

 59. Wij wilden graag een bijzonder team-uitje en dat is gelukt! Met z’n allen op de fiets, een goed humeur en heel veel zon zijn we begonnen met een lekkere lunch van Prins Heerlijk op een mooie locatie! We hebben een geweldig echtpaar met een enorm groot hart (Henny en Frans) ontmoet, een kleinkunstenaar (Lot) die groot is in alles wat hij doet! Voor een afsluitende borrel zijn we bij Coby in het Etelier geweest. Het was verrassend, smakelijk en heel gezellig. We kunnen terugkijken op een bijzondere en geslaagde middag!

 60. Het bezoek aan de kerktoren en de beiaardier was geweldig leuk. Het liep ook bijna een uur uit. Heel Tilburg kon meegenieten toen wij een oud-hollands liedboek vonden en aan het zingen sloegen. De beiaardier speelde mee. Het winkelende publiek moet gedacht hebben: wat een potpourri vandaag, de beiaardier maakt er een potje van.

 61. We hebben een hele leuke dag gehad in Tilburg. We waren met 12 personen, eerst hebben we in 2 groepjes een ontmoeting gehad. De een met een beiaardier en de andere met de hoedenmaker van Beatrix. Daarna samen lunchen en naar pater Harrie. Wat kan die man mooi vertellen. Kortom het was een Zeer geslaagde dag en een aanrader voor iedereen die eens wat anders wil als een stadswandeling

 62. Twee weken voordat onze Kerstborrel plaats zou vinden heb ik Saskia gebeld. Via google kwam ik aan haar adres. De vraag was of zij voor 170 personeelsleden een Kerstmarkt kon verzorgen. Binnen 2 dagen was alles rond. We hebben een fantastische Kerstborrel/Kerstmarkt gehad en echt iedereen was aangenaam verrast en hadden dit nog nooit gedaan.
  Het was helemaal top en bedankt Saskia voor je snelle actie en geweldige organisatie.

 63. 30 september 2014 hebben wij ons personele uitje gehad, verzorgd door Saskia. Het is haar gelukt om voor 40 mensen een bakkerij te vinden waar we worstenbrood konden maken. De sfeer was goed, er werd hard gewerkt, want we mochten maar liefst 20 worstenbroodjes per persoon maken. Deze worstenbroodjes waren heerlijk. Daarna gezellig twee uren in de Efteling met als afsluiting een heerlijk dinerbuffet. Er was een kleine vergissing in de locatie van het buffet, maar dankzij de geweldige inzet van het personeel van de Efteling, die zich “uitgesloofd” hebben om het ons naar de zin te maken en wij met allen na afloop van het diner met het treintje naar de ingang werden gebracht, dat maakte deze dag echt compleet. Dit was echt een Verrassend uitstapje. Veel succes bij het organiseren van je Verrassende uitstapjes.

 64. Altijd de vraag wat we met onze groep brandweermedewerkers moeten gaan doen op het jaarlijkse bedrijfsuitje. Het was best wel een gok om na een paar keer flink outdoor bezig geweest te zijn nu richting workshop en ontmoetingen te gaan.
  Het was werkelijk bijzonder en een groot succes.
  Een workshop waarin een ieder werd meegezogen om uit de bol te gaan en de verborgen talenten werden ontbloot. een goede lunch bij de Burgerij. Dan de ontmoetingen waarbij vele indrukken werden opgedaan. Er werd dan ook tijdens het afsluiten diner bij Prins Heerlijk nog uitgebreid over doorgepraat.
  Tot in de puntjes geregeld. top en bedankt.

 65. 11 oktober 2014
  We hadden ons jaarlijkse vriendenuitje, en lieten ons verrassen door Saskia.
  Met 2 groepjes gingen we op de fiets naar de locaties. We werden overal hartelijk ontvangen en verrast door deze bijzondere ontmoetingen.
  Wat een geweldige middag. Terug in café de Kiosk hebben we onder het genot van een biertje nog lang over deze mensen nagepraat.
  Een echte aanrader !

 66. Vrijdag 12 September stonden wij, 35 collega’s van De Kort van Tuijl Notarissen, klaar om op pad te gaan. Met een korte uitleg en routebeschrijving zijn we in 6 groepen naar verschillende ontmoetingen gegaan. Na een ontzettend leuke middag zijn we elkaar weer tegengekomen op de avond locatie, waar iedereen vol verhalen zat. Stuk voor stuk enthousiaste reacties waren er te horen en foto’s gingen rond.
  kortom, het was een groot succes, nogmaals onze dank aan Saskia en alle mensen die voor ons de deur openden en ons veel te vertellen hadden.

 67. Zaterdag 6 september hadden wij, het team van O.B.S. Bibit, ons jaarlijkse ‘uitje’. Het was bijzonder dat ook de mensen die het organiseerden, nog niet wisten welke ontmoetingen ze zouden hebben. We verlieten ons helemaal op Saskia Bodelier en daar hebben we geen moment spijt van gehad! We gingen in groepjes uiteen, lekker op de fiets. Bij het diner, dat door ‘Prins Heerlijk’ uitstekend verzorgd was, had iedereen veel te vertellen aan elkaar. Persoonlijk vond ik de ontvangst met pianomuziek een hoogtepunt. Meer mag daar natuurlijk niet over verteld worden, dan is de verrassing eraf. Enorm bedankt Saskia, voor de onvergetelijke ervaringen!!

 68. Met 3 teams zijn we op pad gegaan in Tilburg en de Langstraat. Prachtige , mooie en ontroerende mensen ontmoet . Deze ontmoetingen hebben de teamleden andere gespreksstof gegeven. Echt bijzondere levensverhalen en mooie hobbyisten die hun droom waar hebben kunnen maken . Fantastisch ! een aanrader om te doen .
  Saskia is een fantastische organisator . het is echt goed in elkaar gezet , verzorgd zoals je het zelf wil ! petje af voor Saskia .

 69. Gisteren onze zussendag gevierd in Tilburg onder de bezielende begeleiding van Saskia. Het was een super dag!
  Zeker ook door onze gids Gert en met al zijn liefde voor wat groeit en bloeit en de prachtige ontmoetingen die we mochten meemaken is deze dag er een geworden om te koesteren.
  Onze dank hiervoor!

 70. Verrassend Langstraat, ik ben er nog helemaal vol van. Gisteren met vriendinnen A. en M. de 50e verjaardag van M. gevierd en ik kan zonder aarzeling zeggen dat de gevers minstens zo genoten hebben als de ontvanger. Wát een kado is dat, je een middag laten verrassen in de Langstraat. Jammer dat ik niet mag verklappen wie wij hebben ontmoet, maar Saskia heeft zorggedragen voor twee ontmoetingen met zéér bevlogen, enthousiaste, inspirerende en gastvrije mensen. Een absolute aanrader, bij welke gelegenheid dan ook! Ik vond mijn eigen 50e niet de moeite van het vieren waard, maar als het via Verrassend Tilburg & meer kan, wil ik voortaan elke verjaardag me wel laten verrassen…
  Dankjewel Saskia, voor het ontzettend leuke en goed georganiseerde programma, dankjewel lieve bijzondere mensen voor het mogen nemen van een kijkje in jullie bijzondere leven!

 71. Ons jaarlijkse weekendje weg met oud studiegenoten van de TU/e en partners hebben we dit jaar geleefd in Tilburg. De ontmoetingen thuis waren enorm verrassend en indrukwekkend. Vooral het verhaal over de passie die de mensen drijft en hun levensstijl was bijzonder. Omdat wij in 2 groepen waren opgedeeld, hadden wij elkaar ook veel te vertellen over de ervaringen.
  Saskia en de mensen waar wij ontvangen zijn, bedankt!

 72. 12 mei 2014 zijn wij (de nieuwe gemeenteraad van Tilburg) weer aangenaam verrast. Als introductie van de nieuwe leden, elkaar beter leren kennen en om ook de stad eens van een ander kant te zien had Saskia weer een groot aantal verrassingen in petto. Ik zal ze niet verklappen (want dan is de verassing weg) echter de reacties van eenieder (toch een groep van 65 deelnemers) waren heel enthousiast. Er werd al voorgesteld om dit jaarlijks te doen. Wat mij betreft graag!
  En voor de lezer van dit gastenboek: gewoon gaan ervaren!
  Bedankt Saskia voor hete delen van deze inspirerende en verassende ontmoetingen in Tilburg.

 73. Wij willen Saskia en haar dochter danken voor onze succesvolle Nieuwjaarsmarkt afgelopen januari.
  Het werd een zeer geslaagde bijeenkomst in de sfeervolle Clarissenkapel voor ons SKOTZO-personeel. Volgens ons is dit zeker voor herhaling vatbaar.
  Iedereen heeft gezellig kunnen shoppen in de diverse kramen en gelijktijdig kunnen kletsen en borrelen. Ook een groot compliment voor het koortje.
  Zij vormden een onmisbare en prima aanvulling in de gezelligheid.

  Wij hebben geen enkele negatieve opmerking mogen ontvangen!
  Saskia wij danken je voor het meedenken en de prettige samenwerking en wij hopen dat we in de toekomst nog vaak mogen samenwerken.

  Namens Stichting Katholiek Onderwijs Tilburg Zuid-Oost,
  Jolande Wellens en Ad Graumans’

 74. Net terug van een bijzondere dag in mijn eigen stad. Geweldig om het spoorzone gebied te ontdekken. Wat een enorm indrukwekkende gebouwen. Bijzonder om ze allemaal van binnen te mogen zien. En wat gebeuren er leuke nieuwe spannende dingen. Een perfecte lunch bij Prins Heerlijk, en toen een bijzondere ontmoeting bij Raakveld. Chaos en liefde, je voelde het aan alles. Inspirerend! Daarna de brug van John Kormerling en het hele Piushaven gebied opnieuw ontdekt. Wat een activiteiten in Tilburg. Trots op Tilburg!
  Saskia bedankt. Ik en mijn collega’s hebben genoten.
  Marije
  BrabantWonen

 75. Woensdagavond 27 november 2013 hebben we met de vrijwillige baliemedewerkers van Wijkpunt Pannenhoef uit Kaastsheuvel een geweldig uitstapje gehad, mede dankzij Verrassend Tilburg & meer, Saskia Bodelier dus.
  Na een heerlijk diner bij Prins Heerlijk, waar we in besloten kring bijeen waren, kwam Annemieke uitleg geven over het tarotspel. Ze rekende voor iedereen de persoonlijke kaart uit. En daarna deed ze 3 zgn. kleine leggingen bij 3 mensen. Meer tijd was er niet, maar het ging vooral om de eerste kennismaking. Er werd nog veel over ”nagepraat”.
  Daarna togen we met ons allen naar Berrie voor een huisconcert. Verrassend was het zeker, op de fluwelen klapstoelen en prachtig dat hij eigen liedjes zong met tekst van ”onze” eigen stadsdichter Albert Megens, maar ook prachtige liedjes van Gerard van Maasakkers en Harry Jekkers. Met een tasje met dukaten als kerstpakket ging ieder daarna huiswaarts.
  Ik had als coördinator de luxe dat ik zelf niets had hoeven regelen. Alleen maar ff naar Saskia mailen.
  Dank je wel Saskia en echt een aanrader voor anderen. We voelden het allemaal als een ”warme” verrassing.

 76. Op zaterdag 16 november hadden wij het jaarlijks terugkerende dagje uit met oud-collega’s van Interpolis. En probeer maar eens om steeds een leuke invulling voor de dag te maken!
  Saskia heeft er voor gezorgd dat wij bijzondere mensen hebben mogen ontmoeten. Vooral Angela heeft op ons een grote indruk gemaakt, door zich op geheel eigen wijze aan je voor te stellen.
  Wat een mooie vrouw!
  Na een geweldige lunch van Prins Heerlijk bij Villa, kwamen we wat te laat bij onze volgende ontmoeting.
  David de muzikant heeft zijn verhaal aan ons verteld en bezong op het eind ook hoe hij een tiental vrouwen aan zich wilde binden. Met een brede lach hebben we onze weg vervolgd.
  Bij Jolanda mochten we de handen uit de mouwen steken en daar blijkt dan dat er onder ons toch wel wat zijn die creatieve kantjes vertonen. Kerst mag komen!
  En na hard werken is het dan ook goed toeven bij de Burgerij.
  Saskia complimenten voor deze verrassend mooie dag.
  We vonden het een belevenis. Dankjewel

 77. Ik reed er op mijn fiets regelmatig langs. Langs een stapel hout bij het brugwachtershuis aan de Koningshoeven. Daarop stond een bordje “afblijven, dit hout heb ik betaald! Frans. “. Wat bijzonder dat we, bij het eerste adres van onze fietstocht, uitgerekend bij Frans en Hennie terecht kwamen. En wat zijn dat bijzondere mensen, met een passie om kwetsbare medemensen te helpen. Erg boeiend!
  En als iemand een DECAP-orgel in huis heeft staan, dan kan dat met recht ook een bijzonder ontmoeting worden genoemd.
  Een heerlijk diner bij Prinsheerlijk sloot onze fietsmiddag (in de regen, dat dan weer wel) af.
  We hebben op een mooie en bijzondere manier ons 5-jarig bestaan gevierd.
  Dank je Saskia voor dit initiatief.

  Het team van HortiCoach.

 78. Een hele leuke middag: met een najaarszonnetje en de wind in de rug, rustig op de fiets naar een aantal ontmoetingen met gewone, maar toch bijzondere mensen. Spannend en ontspannend tegelijkertijd. Goed georganiseerd en inspirerend van inhoud. Een middag om lang te onthouden en om met een glimlach aan terug te denken. Bedankt Saskia!

 79. Onlangs verrassend genoten van enkele – voor ons – onbekende aspecten van de Tilburgse spiritualiteit.

  Een hartelijke ontvangst bij het Capucijnen klooster brengt je meteen tot rust en tot het inzicht dat niets in het leven vanzelfsprekend en normaal is. Vervolgens een klankschalensessie en een bezoek aan de New Song kerk waar we door 3 lieve mensen een verrijkend verhaal kregen over hun bezieling en geloofsovertuiging.
  De culinaire afsluiter bij New Song kerk gaf ons een bijzonder “welkom”-gevoel.

 80. Saskia (en Ralf Bodelier) hebben voor mij een mini congres georganiseerd voor de doelgroepen zorg en ICT. Zij heeft hierbij het congres perfect georganiseerd en begeleid, alle zorg daaromtrent op zich genomen, aan het programma mede invulling gegeven, een grote opkomst; ronduit perfect verlopen.

  Het congres leverde tientallen complimenten op!

 81. Een straffe wind, een niet alledaagse fiets, gelukkig droog. Van de ene verrassing naar de andere gefietst, dwars door Tilburg. Zeer interessante mensen en plaatsen gezien en gesproken. Wat is Tilburg dan rijk aan cultuur en creativiteit.
  Compliment voor de het vinden van en samenstellen van deze gevarieerde ontmoetingsreis.

  Richard

 82. Zaterdag 15 juni hebben we genoten van een super gezellig en uitstekend georganiseerd familie-dagje.
  Woon je je hele leven in en rond Tilburg en tóch ontmoet je héél verrassende mensen, ieder met hun eigen verhaal. Dank Saskia! Het was een belevenis!

 83. Wat een dag! Heb je je kinderen niet bij loop je toch vertraging op omdat er iemand nodig moet plassen 😉
  Vrijdag 21 juni, begin van de zomer 2013, gewapend met wandelschoenen en paraplu om 11:00 klaar voor de start om onze ontmoetingsreis te laten beginnen.
  Saskia: wat een briljant idee van je om zoiets op te zetten.
  Na de zalige taart op naar Carl, beter bekend als ‘Bompa Bim Bam’, ik kan je verzekeren: die weet echt wel waar de klepel hangt!
  Dan even de pas er in naar een prachtig oud pand op Korvel. Persoonlijk was ik hier al eens geweest, maar de rest van de groep keek vreemd op toen ik opeens riep: dames, we zijn er!
  Harrie, een kletskous pur sang en met 7 vrouwen om hem heen kostte het hem moeite om aan het woord te blijven, haha.
  De wandelschoenen blijken nodig, want we zetten koers richting trouwlaan. De eerste blaren dienen zich aan. De meeste van ons lopen en enkel op hakken,maar hadden speciaal platte schoenen gekocht voor vandaag… auw!
  Ceciel, wat een prachtige mens. Nu weten wij wat ECHT kijken is 🙂
  De wereld blijkt weer klein te zijn vandaag. Ceciel komt uit limburg even als Judith & Maria en blijkt een zus van een collega van ons te zijn, Carl is ook Belg net als Marit, en een gezinslid van Harrie is een goede oude bekende van mijzelf. De cirkel is weer rond.
  Nog een borrel op de oude markt en lekker eten bij PrinsHeerlijk en een bijzondere dag is alweer voorbij!
  Saskia: ga zo door, wij hebben genoten.
  Mvg
  Team Mylene NL

 84. Hoi Saskia

  Wij hebben afgelopen vrijdag ’n superleuke dag gehad, De ontmoetingen waren echt heel
  interessant. Wat we echt heel knap vonden was het werk van Henny en Frans.
  Maar ook de tarotkaartlezeres was ’n openbaring en aangezien wij allemaal van muziek houden
  was de ontmoeting met Peer ook echt genieten.
  De lunch bij Prins Heerlijk was ook echt heerlijk.
  We hebben er heel erg van genoten.
  groetjes van 7 zussen

 85. Saskia wij hebben afgelopen donderdag een leuke dag gehad, de gesprekken aan huis waren super gezellig en duvelhok was heel gastvrij. Ik zal het doorgeven aan alle mensen die ook iets willen organiseren voor een groep. Wij waren met een groep van Amarant-BSB Alledag.
  groetjes An en alle anderen.

 86. Hallo Saskia,
  Het is een leuke site geworden,welkom bij peerke en in het Peerke Donders Paviljoen, op Blogger onder mijn naam vindt u ook informatie. Het is voor ons een leuke ontmoeting geweest en heeft een vervolg.
  Veel liefs,
  Sjef van Broekhoven.

 87. Op 28 februari heb we met 12 collega’s van Ergon (Sociale Werkvoorziening Eindhoven) een ontzettend leuke middag en avond gehad. We deden dit nu voor de 2e keer. Andere ontmoetingen en andere verrassingen maar nét zo gezellig en nét zo ontspannen.
  Na de ontmoetingsreis lekker gegeten bij “de Burgerij” waar we weer genoeg gespreksstof hadden. Vooral de handlezeres zorgde voor verbazing alom.
  Een leuk concept! Ik kan het iedereen aanbevelen.
  Saskia, bedankt voor de prima organisatie.

 88. Daar gingen we dan met alle collega’s van de Raad voor de Kinderbescherming MWB op avontuur.. We hebben een heerlijke spontane middag beleefd en een ieder was zeer enthousiast over de verrassende ontmoetingen die deze middag hebben plaats gevonden.
  We kijken terug op een heerlijk ongedwongen verrassend Raadsuitje.

 89. Hallo Saskia,

  Ik wil je even heel heel erg bedanken voor de super geslaagde dag. (de ontmoetingen waren onderdeel van een personeelsuitje van Fontys Hogeschool voor de Kunsten)
  Het waren hele bijzondere mensen waar we terecht kwamen, ik was zelf bijzonder onder de indruk van het zorgondernemers echtpaar,
  waar men ook erg over sprak waren de knikkerbanen, de orgelman en de kunstenares met gezichtsanalyse.
  Al onze personeelsleden die deelnamen aan de verrassende ontmoetingen waren dan ook zeer onder de indruk en na afloop was er meer dan voldoende stof om over te babbelen met elkaar.

  Het was TOP dank je wel.

 90. Hallo saskia, ik was vandaag een van de deelnemers van theater de Leest. Wij zijn langsgeweest bij Het Thomas huis. Wij waren de eerste groep die ze daar mochten ontvangen. Wij werden al opgewacht door een van de bewoners. Een van de bewoners had een cake gebakken en we hebben lekker koffie gedronken aan de grote keukentafel. Wat goed om te zien en te horen dat er ook prachtige woongelegenheden zijn voor mensen met een beperking. Volgens ons had iedereen het daar geweldig naar zijn zin. Zowel bewoners als leiding. Wij vonden het een geweldige ontmoeting. Wij hopen dat meer mensen mogen ervaren hoe warm er daar wordt gewoond.

 91. Samen met 5 zussen een verrassend weekend in Tilburg beleefd. De ontmoetingen waren ontroerend en waardevol. De stad Tilburg heeft leuke plekken en je kunt er heerlijk eten, De workshop mozaiken bij Saskia was ook prima. Saskia bedankt voor de gastvrije ontvangst.

 92. Op 2 maart was ik één van de deelnemers aan de ‘Vrouwen als krachtbron in onze samenleving’ route door Tilburg. Mooi om gewoon samen aan de keukentafel een bijzonder verhaal te horen van een krachtige Tilburgse vrouw.
  En dan de afsluiting die we met de hele groep vrouwen hadden bij de Zusters van Liefde! Wat een krachtige, wijze vrouwen die met hun beide benen op de grond hun spiritualiteit een plaats weten te geven. Dank je voor deze waardevolle ontmoeting Saskia.

 93. Het was zeker een onvergetelijke middag gisteren in Tilburg met ons management team. De ontmoetingen waren echt verrassend en zelfs de directeur vond het heel speciaal en eigenlijk wel goed dat we allen door die ontmoetingen een heel andere kant van de samenleving hebben mogen meemaken. Voor de een was de ontmoeting met Het Raakveld een eye-opener en voor de ander heeft de kennismaking met de Kapucijnenklooster iets losgemaakt. Saskia, heel hartelijk dank hiervoor.

 94. We wilden aandacht besteden aan Het afscheid van de voorzitter van onze commissie wilden we een apart tintje geven. We lieten ons verrassen door wat Saskia had geregeld: een inspirerende ontmoeting en informeel heerlijk eten. Ieder was blij verrast. Een contact om te onthouden.

 95. Het leek wel “Man bijt hond” live. Teambuilding op zijn verrassendst. Zo hebben wij , de managementleden van Thebe Zuidoost dit ervaren.
  De eerste ontmoeting was bij Twan. Vol passie vertelde Twan Hendriks in zijn galerie en atelier over zijn ets- en beeldhouwwerken . drie kwartier waren zo om. We hingen aan zijn lippen. Daarna hebben we een bezoek gebracht bij de voedselbank waar Sanne en Fons de twee steunpilaren zijn voor velen. Bij de SEW sloten we onze ontmoetingsreis culinair af met een Marokkaanse en Irakese kookworkshop onder leiding van Idja en Noor.
  Het waren bijzondere ontmoetingen met mensen om respect voor te hebben. Een leuk, gezellig en maatschappelijk verantwoord uitje.

 96. Als vriendengroep uit Zeeuws-Vlaanderen die door heel Europa uitgewaaierd zijn vieren wij nog jaarlijks samen carnaval in ons eigen Betenkoppenstad.

  Met de hulp van Saskia hebben we kennis gemaakt met een aantal heel bijzondere mensen die het Carnaval in Tilburg sjeu geven. De facilitaire commissie, de wagenbouwers, CV de Narretjes, Lissandro en natuurlijk de Kappesientjes die ons toelieten op hun 22-jarig bestaan. Een onderhoudend gesprek met de Hoogheid van Kruikenstad en verbroedering met andere verenigingen.

  Onze waardering voor het Tilburgs Carnaval is enorm toegenomen en we zullen zeker ook een deel van onze tijd (al dan niet in volledige samenstelling) doorbrengen in Kruikenstad.

 97. Met 6 vrienden zijn we op 3 december voor de 4x op ondekking in tilburg geweest en wat je dan allemaal te zien en te horen krijgt was geweldig. eerst de heerlijke lunch bij prins Heerlijk en dan vervolgens ga je naar de ontmoetingen toe. het leuke is dat je niet weet waar je terecht komt. Dat is het verrassende effect. we zijn al bij een man geweest die omgeboud is tot vrouw,,een man die passioneel kon vertellen over zijn hobby draaiorgels die had er 1 in zijn huiskamer echt bijzonder, een handlezeres die was wel boeiend maar veel te kort 45 min,pater Harrie, een uitvinder,Gerrit Poels en Berrie Kolmans echt leuk dta je zomaar bij die mensen kunt aanbellen en binnen stappen. Ook de workshop die we deden waren leuk bijv thee proeverij,afrikaansedans,en nu dan vooral de Jambeeles. dus mensen doe als je kunt een keer mee is echt een aanrader. Saskia bedankt voor alle leuke verjaardagsuitjes! Het is een schot in de Roos

 98. Dat zijn nog eens leuke studie activiteiten. Gisteren met Fontys ILS deze bijzondere ontmoetingen gehad. Echt een te gek concept, en hoe bijzonder om zo op allerlei nieuwe plekken te komen, mensen te ontmoeten en vooral ook kennis te maken met dingen die niet gelijk in je eigen straatje liggen.

  Ik vond het een hele kleurrijke en bijzondere ervaringen en zou het zo iedereen aan willen raden!!

  Een te gekke dag!!

  Liefs Cecile

 99. Met 4 middelbare schoolvrienden van 40 jaar geleden(!) zijn wij op 5 nov. jl. te gast geweest op twee bijzondere adressen in Tilburg. Mensen met een eigen verhaal, dat diep respect afdwong bij ons, mensen die wij in ons dagelijks leven eigenlijk niet tegenkomen. Saskia, bedankt dat je ons hier naar toe hebt gestuurd, het was een prima keuze van je!

 100. Op 18 november hebben we met een aantal collega’s een aantal hele bijzondere ontmoetingen gehad. Het was een zeer geslaagde en gevarieerde middag en avond. Écht voor elk wat wils en weer eens helemaal wat anders. Van Guus de uitvinder via Zjef (veulpoepers) Naaijkens naar Christine le Duc, een groter contrast is bijna niet denkbaar en dat maakt het juist zo leuk. Voor iedereen aan te bevelen dus!
  De afsluiting bij Prins Heerlijk was ook prima verzorgd.

 101. Afgelopen donderdag 3 november hebben we ons jaarlijkse vrijwilligersuitje gehad. Ieder jaar willen we de vrijwilligers die zich het hele jaar inzetten om het Huis draaiende te houden eens goed in het zonnetje zetten. Dit jaar hebben we samen met Saskia een erg leuke dag in elkaar gezet. Om dit mogelijk te maken heeft Saskia erg haar best gedaan om zoveel mogelijk in sponsoring voor elkaar te krijgen…..toppie!
  Onze middag is begonnen bij Prins Heerlijk waar we hartelijk ontvangen werden met koffie / thee en zelf gemaakte appeltaart. Dit werd aangeboden door de medewerkers van Prins Heerlijk. Vervolgens zijn we met een groep van ca 50 vrijwilligers een bezoek gaan brengen aan de moskee van Tilburg. Ook daar werden we weer hartelijk ontvangen en hebben we een kijkje mogen nemen in de Moskee. De rondleiding en de uitleg waren werkelijk een eye opener. Iedereen was hiervan erg onder de indruk. Vervolgens hebben we ons opgesplitst in groepjes en zijn we op 9 verschillende ontmoetingen in Tilburg geweest. Van een opvanghuis, Pater poels en nog veel meer. We waren erg verrast dat je zomaar bij iemand aan kunt bellen en dat deze personen bereid zijn om hun verhaal met ons te delen.
  De hele dag was een groot succes en een echte aanrader voor iedereen die eens wat verrassends zoekt. Saskia nogmaals ontzettend bedankt!!

 102. Tijdens een uitstapje van he R.M.huis Tilburg mochten wij Hennie en Frans, Koningshoeve 80 bezoeken. Dit bleek een opvanghuis te zijn voor jogeren boven de 18 jaar, die wat extra hulp en ondersteuning nodig hebben, Wij werden hartelijk ontvangen door de gast ouderes. Onze groep heeft ademloos en met veel interesse geluisterd naar hun verhaal, waaruit zoveel liefde en betrokkenheid klonk. Geweldig dat er nog zo’n mensen zijn, maar vooral dat wij ze mochten ontmoeten.

 103. Onlangs heb ik en mijn ‘collega’s’ van verschillende onderwijsinstellingen twee bijzondere ontmoetingen mogen meemaken. Vooral de verscheidendheid van de twee ontmoetingen werd zeer gewaardeerd. Dank voor ’t meedenken!

 104. Met de medewerkers van de afdeling sportontwikkeling hebben wij een bijzondere dag beleefd. Verzamelen bij de Kleine Prins (bibliotheek) voor een heerlijk kopje koffie met gebak. Aansluitend sportief op de fiets onze stad Tilburg op een andere wijze leren kennen. Van afrikaanse dans tot zandverzamelaar, verhalen genoeg voor tijdens de heerlijke afsluiting bij Restaurant Melissa in de Reeshof.

  Een aanrader met voor elke wat wils !

 105. Wat en leuke verrassende middag ! Eens totaal iets anders, van mij mogen er nog meer “unieke” mensen gezocht worden voor een volgende keer. Groetjes en bedankt
  Liesbeth ( Ergon Eindhoven )

 106. Op 16 september 2010 zijn wij – leden van vrouwennetwerk jeugdzorg Peper – op ontmoetingsreis gegaan. De ontmoetingen waren verfrissend, inspirerend en zeker verrassend! Ook de ontvangst bij Prins Heerlijk was prima! Saskia, bedankt voor de prima organisatie!

 107. We werden erg hartelijk ontvangen in V39 en Hall of Fame. Dit waren twee boeiende bezoeken. We sloten de dag af met een heerlijk pastabuffet in Prinsheerlijk.
  Waarvoor dank !

 108. Op 10 september hebben we met familie en vrienden een jubileafeest gevierd. ’s Middags hebben we 8 groepjes van 6 personen (familie en vrienden gemixt) gemaakt. Ieder groepje heeft 2 ontmoetingen gehad. Pater Harrie, een poppenspeler, afrikaanse dans, een glasinlood maakster, een schilderes, het Thomashuis, de Japanse bamboetuin en dojo, gedichten/verhalenvertellers, een muzikant en nog enkele anderen werden bezocht. Ieder groepje was erg enthousiast en na terugkomst werd er druk nagepraat over de ervaringen. Een geweldige middag!

 109. We hebben een tweetal zeer boeiende ontmoetingen gehad.
  Iedereen spreekt lovende woorden over de bezochte locaties.
  Saskia, nogmaals bedankt

 110. Wij hebben een perfect georganiseerd en erg verrassend bedrijfsuitje gehad dankzij Saskia! We hebben genoten van een heerlijke lunch, twee mooie ontmoetingen met bijzondere Tilburgers en een creatieve workshop. Een absolute aanrader!

 111. Wij hebben erg genoten van onze familiedag die wij op zo’n verrassende manier hebben beleefd. Het bleef spannend waar we terecht zouden komen. De ontmoetingen waren bijzonder en we hebben Tilburg eens op een andere manier leren kennen.
  Saskia succes verder,

 112. In het kader van het 50-jarig bestaan wilde Theaters Tilburg het jaarlijkse personeelsuitstapje ‘extra bijzonder’ maken. Het leek ons daarbij een aardig idee om onze medewerkers Tilburg ook eens van en andere, verrassende kant te laten zien. Reden om Saskia te vragen om met een voorstel te komen.

  Uit de reacties die ik van mijn collega’s heb ontvangen heb ik begrepen dat het een zeer geslaagde, afwisselende en verrassende dag was. De ontmoetingen leverenden hilarische verhalen op en iedereen was nieuwsgierig naar de ontmoetingen van de andere groepen.

  De ontvangst , de rondleiding en het diner bij La Trappe maakten het geheel af. Kortom, het was een dag die we niet snel zullen vergeten!
  Jeanet van der Horst

 113. Op 17 juni 2011 werden we warm onthaald door Saskia in Prins Heerlijk. Daar startte ons Tilburgs avontuur. We leerden nieuwe organisaties en mensen kennen. Zij vertelden ons vol passie over hun werking TROM en Prins Heerlijk. We werden meteen meegenomen in hun drive en sfeer. Na deze wandeling hebben we genoten van een heerlijk pastabuffet. Iedereen was vol lof en heeft zijn/haar buikje goed vol gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

 114. Gisteren 3 bijzondere reizen mogen maken. Was erg leuk en heb een gezellige en bijzondere middag gehad. Perfect geregeld Saskia!

  2 tumbs up!!

 115. Wij hebben een super leuke middag en avond gehad met ons personeelsuitje. Bijzondere mensen bezoeken in je eigen woonplaats is echt iets anders dan anders. Saskia heeft ons hier erg goed in geadviseerd. Met nogmaals dank aan haar! Zeker voor herhaling vatbaar, want er zijn ontzettend veel bijzondere mensen in Tilburg!

 116. Wij willen twee bedrijfsonderdelen bij elkaar brengen. Het ontmoeten van mensen gaat vaak gepaard met vooroordelen. In samenwerking met verrassend Tilburg en meer hebben wij verrassende ontmoetingen mogen hebben. Dat heeft ons samenwerkingproces erg goed gedaan. Een hele leuke middag met elkaar en voor elkaar. samen met Schône Tilburgse Meesen.
  Klassieke auto’s, Exotisch dansen en de waarheid over HIV. Het heeft ons geleerd minder bevooroordeeld te zijn en vooral goed te kijken naar hoe mensen er toe doen.

  En mensen doen er toe!

  Saskia, heel veel dank voor een zeer inspirerende middag

 117. Een familiedag om niet te vergeten. Om te beginnen de prima verzorgde lunch bij Prins Heerlijk maar de meeste indruk maakte toch wat daarna kwam. Verdeeld in 3 groepjes gingen we allemaal naar 2 verrassende adressen. We kwamen terecht bij bijzondere mensen die hun passie, hun idealen en hun levensverhaal met ons wilden delen. Dat werd gedaan met grote gastvrijheid en betrokkenheid waardoor we veel te zien en horen kregen. Het was zo indrukwekkend dat sommigen er aan het eind van de middag nog stil van waren. De uitwisseling die daarna op gang kwam liet zien hoe verrijkend de ontmoetingen waren geweest. Allemaal, zonder uitzondering enthousiast. Saskia, nogmaals heel veel dank voor een geweldig goed geregeld programma.

 118. We hebben 7 oktober een fantastisch personeelsuitje gehad. Mooie mensen ontmoet met bijzondere en inspirerende verhalen. De unbelieveble flying objects van Guus, de fantastische inzet van de mensen van het Raakveld, het emotionele maar ook krachtige verhaal van Angela, het verhaal achter Prins Heerlijk, we hebben genoten!

 119. Hallo Saskia,

  Wij, van Bom Engineering, hebben het erg naar ons zin gehad met Verrassend Tilburg en meer. Tijdens ons etentje naderhand is er haast niet anders gepraat dan over onze bezoeken.
  Verder wordt er nu ook nog steeds over gepraat!

  Onze samenwerking vooraf was ook erg leuk. Je hebt veel voor ons betekent. En daarvoor nogmaals bedankt namens heel Bom Engineering! We hebben een hartstikke leuk personeelsuitje gehad!

  Groeten,

  Gabie Vrolijk

 120. Op 16 september hebben wij met onze afdelingsdag twee ontmoetingen gehad via Verrassend Tilburg & meer. Het is door onze medewerkers als zeer geslaagd ervaren. Er is nog lang over nagepraat en gelachen. Leuk dat het zo geschikt is voor een gemeleerd gezelschap. Bedankt !!

 121. Hoi Saskia,

  De jaarlijkse uitstap van de Dienst Studenten Zaken (UvT) was een groot succes. Met de bootjes vanuit de Piushaven naar Moerenburg, lunch boven het kanaal echt buiten en dan de bijzondere ontmoetingen in de stad. Het was voor iedereen een eye opener dat Tilburg zoveel te bieden heeft. Super dag

 122. Het was geweldig. Ons studiegroepje (jaargang 1970 Rechten Nijmegen) was te gast bij interessante mensen met een verhaal en met uitzonderlijke vaardigheden. We hebben genoten.

 123. Hallo Saskia

  Ons jaarlijks dagje uit met de trombogirls was dit jaar ontzettend geslaagd door de bijzondere ontmoetingen die wij in Tilbug mochten beleven. Wij hebben genoten en kijken met veel plezier terug op deze dag. Het was klasse, bedankt!

 124. Ha Saskia,

  het was echt een bijzondere dag met de verrassende ontmoeitingen, en dat waren ze zeker. we hebben veel ervaring kunnen uitwisselen tijdens het diner; leuk dat we ook allemaal op verschillende plekken zijn geweest, waar je anders nooit komt. sommige adressen staan erg ver van je eigen leven en dat maakt het extra uniek. erg leuk concept! ga zo door en nog bedankt voor het leuke contact.

  groeten, Rogier

 125. Wat een verrassing was dat voor de aanstaande bruid, nu eens niet een doorsnee vrijgezelle dag, maar een speciale dag met bijzondere ontmoetingen. We hebben genoten en gelachen, kortom; het was een topdag! Bedankt!

  groet
  Danielle

 126. Hallo saskia,

  ik heb zo’n bijzonder fijne dag gehad vandaag.
  Ben er van onder de indruk.
  Van jouw werk wat je hebt opgezet, en waardoor ik in contact ben gekomen met bijzondere mensen, waarvan er één was waar ik erg van onder de indruk ben.
  De lieve mensen van ’t restaurant die ons welkom heetten en nog met ’n blijdschap die eigenlijk heel gewoon is maar die je bijna niet meer tegenkomt. Rijkdom noem ik dit! Warm gevoel geeft dat! dit soort dingen moeten we koesteren.
  ’n bijzondere fijne dag gehad met mensen die hun verhaal kunnen vertellen, hebben geleefd, verdriet hebben gehad, de onderkant hebben gekend en anderen blij kunnen maken, in een woord -GEWELDIG!
  Groet, een van de GGD-mensen die jou heel enthousiast vond!
  Fieke
  Ik kom zeker terug met vriendinne ’n middagje/dagje!

 127. Hoi Saskia,
  Dank voor de bizondere reis die wij, samen met onze kinderen mochten beleven op za. 27 maart j.l.
  De ontmoetingen bij drs, Mark Sterke van Shin Tai Ryu en Maarten Fleuren waren voor ons absoluut zeer verrassend (leer als rasechte Tilburgers je stad kennen!!!) Het feestelijk diner bij PrinsHeerlijk was een fantastische afsluiter. Ons enthousiasme hebben wij al vele malen aan vrienden en familie kenbaar gemaakt.
  Wellicht doet de gelegenheid zich voor om nogmaals bijzondere mensen te mogen ontmoeten.

  Dank ook namens onze kinderen. Samen hebben wij een geweldige dag beleefd.

  Hartelijke groeten,
  Loes en Frans Sparidans.

 128. Een verrassend uitje met leuke herrinneringen… Nog druk met zijn allen het Japanse zwaardvechten aan het oefenen.
  Voor herhaling vastbaar

 129. Heel leuk om te ervaren wat er achter een gewone huisdeur schuilt. Het is niet schokkend maar zeker verrassend of eigenlijk niet? Ieder mens heeft zijn eigen verhaal toch.Bovendien is ieder mens in zekere mate nieuwsgierig naar andere. Een heel goed concept. complimenten!

 130. Namens ons vieren: we hebben het ontzettend leuk gehad gisteren! De ‘meiden’ en ik vonden Joop op z’n zachtst intrigerend en we hebben een hoop lol gehad met Angela. Joop bleef ons maar ‘meisjes’ noemen, we kregen stukjes meloen geserveerd, en hij maakte bij tijd en wijle prikkelende statements. Angela was heel open, eerlijk, maar ook één grote spraakwaterval. We hebben erg gelachen.

  Kortom: we hebben behoorlijk wat stof gehad om over te praten tijdens ons
  etentje en daarna. De ontmoetingen zijn erg in de smaak gevallen.
  Nogmaals erg bedankt voor deze last minute! Veel groetjes,
  Yvonne

 131. Wanneer krijg je nu de tijd om binnen 4 uur te spreken met een bijzondere wijze spirituele pater, een kettingrokende colaverslindende singer/songwriter die heel bekend is in de USA en een ietwat sikkeneurige, maar zeer gepassioneerde bibliofiel die leeft tussen zijn boeken? Bij Verrassend Tilburg & meer.

  Verrassend Tilburg en meer is zo leuk, zo eenvoudig en zo echt, dat ieder mens zou willen dat hij het zelf bedacht heeft. Aangezien het al bestaat, moet iedereen het zelf maar ervaren hoe het is.

 132. Met het Lindeboom Genootschap op pad in onze eigen stad. Op een schitterende donderdag in november, gewoon op de fiets door Tilburg, op weg naar twee bijzondere ontmoetingen met mensen die wij niet zo vaak tegenkomen. Als echte Tilburgers die alles wel gezien dachten te hebben in onze stad, waren wij toch blij verrast. Het enthousiasme van Saskia straalt ook af van haar gastheren en dames. Een bijzondere middag die wij nog wel een keer willen meemaken.

 133. Hoi Saskia,

  Ik wil je langs deze weg nog een keer bedanken voor een bijzonder verrassende tijd in Tilburg. Precies wat je bureau belooft!

  De ontmoetingen waren leuk, onverwacht, leerzaam en gaven een kijkje in het leven van mensen die je niet iedere dag tegen komt. Kortom verrijkend om door de ogen van een ander iets te beleven.

  Het eten ’s avonds had een ultiem toetje dat de meeste van onze groep terug bracht naar de jaren zeventig! Ook de bijzondere omgeving tijdens het eten droeg bij aan een verrassende ervaring.

  Veel succes met je ‘omgevingsnetwerk’!

  groeten,
  Jacqueline

 134. Onze ontmoetingsreis was een groot succes. De nieuwsgierigheid vooraf was enorm, maar werd ruimschoots beloond. Geweldig om even in het leven van andere mensen te kunnen stappen. ’s avonds hebben we onder het genot van heerlijk eten bij Prins Heerlijk alle ervaringen kunnen uitwisselen. Ook daar was de gastvrijheid hartverwarmend! Bedankt, namens alle collega’s.

 135. Afgelopen zaterdag een middag met 3 verrassende ontmoetingen. Een bezoek bij Hariie die erg goed kon vertellen en erg leuk om achter deze deur te kijken en ervaren. Dondu bakt, kookt en bereid heerlijke turkse gerechten. Lekker geproefd. En bij José vielen we stil, wat bijzondere ontmoeting. We hebben genoten, dank ervoor!!

 136. Hoi Saskia,

  Iedereen van onze afdeling die ik tot nu toe spreek, is enthousiast over onze ‘ontmoetingen’ van vrijdag 13 november. Met mensen spreken en ze het hemd van het lijf vragen, vinden wij sowieso leuk. Dus dat was een erg leuk onderdeel van de ontmoetingen. Daarnaast zijn het allemaal bijzondere mensen bij wie je in de keuken kunt kijken. Je leert de stad ook op een andere manier kennen. De tijd vloog en iedereen had zin in nog meer ontmoetingen. Volgende keer dan maar!
  Veel dank voor de goede zorgen en je enthousiasme.
  Leon

 137. Op donderdag 8 oktober Zijn we met 170 mensen (vooral mannen) op ontmoetingsreis geweest met Verrassend Tilburg & meer. Op de fiets met goed weer. De verrassende ontmoetingen hebben achteraf tot vele gesprekken geleid. Het was voor iedereen een geslaagde dag. Heel hartelijk dank voor de uitgezochte interessante ontmoetingen!

 138. Met de leden van de OnderdeelsCommissie Servicedienst van de gemeente Tilburg deelgenomen aan het programma. Ik ben darbij zeer onder de indruk geweest van twee bijzondere inwoners van de gemeente Tilburg en hun verhalen. Zelf ben ik van geboorte Tilburger en voor mijn gevoel heb ik vernieuwd kennis gemaakt met de stad. Het programma doet een beroep op verbondenheid en oprechte verwondering. Themas waar ik als trainer/coach regelmatig mee werk. Na de ontmoetingen een heerlijk diner gehad en aansluitend een gezelige avond zitten nakletsen met de collegas. Wat mij betreft een aanrader.

 139. De Onderdeelscommissie van de Servicedienst heeft op bijzondere wijze afscheid genomen van haar oud leden. We zijn samen in twee groepen op ontmoetingsreis geweest. Het was een bijzondere ervaring, waarbij diverse leden ideeën hebben opgedaan voor hun dagelijkse werk. Als afsluiting van de middag hebben we ons lekker laten verwennen met een dinertje bij Prins Heerlijk ! Mijn advies: “probeer het ook eens, u krijgt er zeker geen spijt van.”

 140. We kijken met ontzettend veel plezier terug op de workshop mozaïek. Het samen maken van het ontwerp, het uitzoeken van de kleuren, het inleggen van het motief… we gingen er volledig in op en vergaten de tijd. Door jouw hartelijkheid (inclusief de lekkere taart) werd het een vrijgezellendag om nooit te vergeten!

 141. Dat er van verrassingen sprake was, kun je wel zeggen: een enerverende middag die ons allen aan het denken heeft gezet.
  Dank je wel voor dit onvergetelijke cadeau!
  Liefs, Hélène en Marcel

 142. Hoi Saskia,
  Wat hebben we een leuke middag gehad! Het was zeker verrassend.
  We waren in groepen verdeeld en iedere groep had andere ontmoetingen, dus we hadden in de avond genoeg te bepraten. Iedereen die iets verrassends zoekt, boek nu een ontmoetingsreis bij Saskia.
  Het was geweldig!!

 143. Waarom was het nou zo’n ontzettend leuke dag? Wat is dat moeilijk te omschrijven… het waren zo’n bijzondere ontmoetingen met ‘bijzonder gewone’ mensen. Het zet je aan het denken, je gaat erover praten; er komt nu alweer een glimlach op mijn gezicht… Bijzonder leuk/mooi/inspirerend!

 144. Hoi saskia,
  Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de prachtige en byzondere dag die we met ons allen en speciaal voor mijn moeder hebben gehad.
  het was werkelijk een verzorgende dag met veel liefde en gezeligheid.
  Dikke kus
  Joyce

 145. Ook dit jaar weer een teambuilding met mijn collega’s van de Rabobank. Elk jaar weer een uitdaging om iets leuks en nieuws te verzinnen. Ik had het geluk dat ik Saskia tegen kwam en zij mij vertelde over haar bedrijf. Want waarom ver gaan als er zoveel leuks is in je eigen stad!! 28 maart 2009 was het zover het werd een dag om niet snel te vergeten. Een dag vol leuke gezellige en bijzondere ontmoetingen. Iedereen was erg enthousiast en omdat wij in 7 groepen verdeeld waren was er tijdens het heerlijke en gezellige diner bij Prins Heerlijk genoeg om over te kletsen. Wij hebben met zijn allen een super dag gehad, dus als je nog twijfelt… gooi je twijfels overboord en ga op ontmoetingsreis!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je tijdens jouw bedrijfsuitje of dagje weg met vrienden of familie met ons op stap geweest? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw beleving. Laat hier een berichtje achter en deel je ervaring met anderen. Alvast hartelijk dank.

Wil je nog een keer mee op ontmoetingsreis of een van onze andere arrangementen beleven? We hebben nog veel meer adressen in Tilburg maar je kunt ook mee op reis in de regio de Langstraat (gebied rondom de Loonse en Drunense duinen).

Hieronder tref je de reacties aan van degenen die met Verrassend Tilburg & meer mee zijn geweest. Heel leuk als jij ook een berichtje achter laat!

Alvast bedankt voor je bericht… scroll naar beneden

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.