Workshop Vliegeren

Een bijna uit de vergetelheid geraakte toffe activiteit voor jong  en oud.  Geschikt voor het echte teambuilden maar zeker ook voor familieuitjes of  een vrijgezellenfeest. Samenwerken, creativiteit en communicatie zijn onmisbare vaardigheden.

De vliegers worden in duo’s gebouwd. Samen aan één vlieger werken en oplaten. Wat een feest als de gekleurde vogels hoog in de lucht elkaar tegenkomen.

De workshop vliegers bouwen is te boeken voor groepen vanaf 8 personen en is uitstekend te combineren met een van onze andere activiteiten en arrangementen.

Prijs €17,50 pp (ex btw)

Zie hier het korte leuke filmpje Vliegeren voor familieuitjes

Zie hier het korte  filmpje vliegers bouwen en oplaten voor bedrijven/vriendengroepen

Arrangement met lunch en ludieke rondleiding Spoorzone.

Je start met een heerlijke lunch bij Smeer’m op de Spoorzone. Aan het einde van de lunch wordt je muzikaal toegezongen door het ludieke duo Peer&Geer. Zij nemen je vervolgens mee in een ander half uur durende reis over de Spoorzone.  Aansluitend wandel je naar de workshoplocatie Vliegers bouwen. Na een drankje ga je onder begeleiding aan de slag met het bouwen van de vliegers. Als het weer het toelaat gaan ze aan het einde van de middag de lucht in. Compleet arrangement €44,50 pp ex btw

Arrangement met Spoorzonereis en diner:

Je start met de Spoorzone-reis. Vervolgens stort je je op de gezellige workshop vliegers bouwen en oplaten en de middag wordt afgesloten met een diner bij restaurant RAW op de Spoorzone. Compleet arrangement vanaf  €54,50

Arrangement met ontmoetingsreis:

Meet the locals in Tilburg. Maak een city safari door deze verrassende stad en ga op bij bezoek bij bijzondere Tilburgers. Bij terugkomst lekker aan de borrel en creatief aan de slag met de workshop vliegeren.  start met lunch en/of sluit af met diner. Een high beer of high tea kan ook!

De workshop vliegers bouwen kan op elke gewenste locatie gegeven worden. Dus ook op uw bedrijf. Het oplaten van de vliegers kan alleen in een groot open weiland ver weg van bomen, spoorlijn of hoogspanningsmasten.

Behalve in Tilburg hebben wij ook een locatie in de Loonse en Drunense duinen en kunnen wij de workshop ook verzorgen op het Witte Kasteel in Loon op Zand of in de Moer

 

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn11Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone