Workshop Vliegeren

Een bijna uit de vergetelheid geraakte toffe activiteit voor jong  en oud.  Geschikt voor het echte teambuilden maar zeker ook voor familieuitjes of  een vrijgezellenfeest. Samenwerken, creativiteit en communicatie zijn onmisbare vaardigheden.

De vliegers worden in duo’s gebouwd. Samen aan één vlieger werken en oplaten. Wat een feest als de gekleurde vogels hoog in de lucht elkaar tegenkomen.

De workshop vliegers bouwen kan gegeven worden op elke gewenste locatie en is te boeken voor groepen vanaf 10 personen en is uitstekend te combineren met een van onze andere activiteiten en arrangementen.  Een mooie combinatie is de workshop vliegeren samen me de Kookpotten.

Prijs €17,50 pp (ex btw)

Zie hier het korte leuke filmpje Vliegeren voor familieuitjes

Zie hier het korte  filmpje vliegers bouwen en oplaten voor bedrijven/vriendengroepen

Arrangement workshop vliegeren met eten uit de kookpot rond het kampvuur

Zoals de workshop vliegeren zijn ook de kookpotten mobiel. We hebben zelf enkele geschikte locaties maar we komen desgewenst ook naar u toe!

In de buurt van Tilburg is het heel goed toeven op Het Witte Kasteel in Loon op Zand. Na een heerlijke lunch in het Koetshuis ga je aan de slag met het bouwen van de vliegers. Grote groepen worden verdeeld. Als de ene groep de vliegers bouwt krijgt de andere groep een rondleiding in het kasteel, gaat met de bijenimker mee of wordt begeleid in de kruidentuin. Na een lekkere borrel worden alle vliegers op de kasteelweide opgelaten. Natuurlijk mag een lekker diner daarna niet ontbreken.  Workshop vliegeren, lunch op het kasteel en diner bij de brasserie de Kiosk voor €55,00 pp (ex btw en drankjes)

vliegeren en kookpotten / pannenkoeken bakken

Voor de ware natuurliefhebbers hebben we een prachtig stuk bosgebied in Tilburg waar we de workshop vliegeren verzorgen en daarna samen rond het kampvuur met de kookpotten gaan zitten. Vliegeren met soep en zelf je pannenkoeken bakken boven het vuur €20,00 pp (ex btw en drankjes)

 

Te Koop: de Mellowsticks . De lange stok voor marshmellows
Ter introductie tot september 2018 zijn de mellowsticks te koop voor €10,- per twee stokken samen met een gratis zak marshmellows. Klik hier voor meer informatie.

Arrangement met Spoorzonereis en lunch:

Je start met een heerlijke lunch bij Smeer’m op de Spoorzone. Aan het einde van de lunch wordt je muzikaal toegezongen door het ludieke duo Peer&Geer. Zij nemen je vervolgens mee in een ander half uur durende reis over de Spoorzone.  Aansluitend wandel je naar de workshoplocatie Vliegers bouwen. Na een drankje ga je onder begeleiding aan de slag met het bouwen van de vliegers. Als het weer het toelaat gaan ze aan het einde van de middag de lucht in. Compleet arrangement €44,50 pp ex btw

Liever een diner dan een lunch.  Dineren bij restaurant RAW op de Spoorzone. Compleet arrangement vliegeren en diner vanaf  €54,50

Arrangement met ontmoetingsreis:

Meet the locals in Tilburg. Maak een city safari door deze verrassende stad en ga op bij bezoek bij bijzondere Tilburgers. Bij terugkomst lekker aan de borrel en creatief aan de slag met de workshop vliegeren.  start met lunch en/of sluit af met diner. Een high beer of high tea kan ook!

De workshop vliegers bouwen kan op elke gewenste locatie gegeven worden. Dus ook op uw bedrijf. Het oplaten van de vliegers kan alleen in een groot open weiland ver weg van bomen, spoorlijn of hoogspanningsmasten.