Deze bijna in de vergetelheid geraakte maar nog steeds heel toffe activiteit voor jong en oud kun je nu nieuw leven inblazen. Geschikt voor het echte teambuilden maar zeker ook voor familieuitjes of  een vrijgezellenfeest. Samenwerken, creativiteit en communicatie zijn onmisbare vaardigheden.

De vliegers worden in duo’s gebouwd. in duo’s werk je samen aan één vlieger die daarna de lucht in gaat. Wat een feest als de gekleurde vogels hoog in de ruimte elkaar tegenkomen.

Voor wie en waar?

Volwassenen kunnen hun kinderhart ophalen tijdens een teambuildingsdag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of met familie. De activiteit is natuurlijk ook heel geschikt voor een kinderfeestje van kinderen vanaf 8 jaar.

De workshop vliegers bouwen kan gegeven worden op elke gewenste locatie en door het hele land. Een mooie locatie is het Spoorpark in Tilburg maar overal waar voldoende plek is (grote tafels of voldoende vlak vloeroppervlak) is geschikt.

Combideal

Dit arrangement is te boeken voor groepen vanaf 10 personen. De workshop duurt 1,5 à 2 uur en is uitstekend te combineren met een van onze andere activiteiten en arrangementen.  Een mooie combinatie is de workshop vliegeren samen met de theatrale Spoorzonereis, een lunch bij Smeer’m en een afsluitend shared dinner bij PizzaBar Rijslust.

  • Complete combideal 15 personen €89,- pp (ex drankjes)
  • complete combideal van 15 tot 25 pers. voor €85,- pp (ex drankjes)

Voor volwassenen en kinderen
groepen vanaf 10 personen
Prijs €25,00 pp

Combideal: lunch, diner, theatrale Spoorzonereis en workshop vliegeren voro groepen vanaf 15 pers. vanaf €85,- pp

prijs = ex btw en ex drankjes

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Workshop Vliegeren

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Reacties

Paul Gerritse

In november jl. hebben wij tijdens de kantoor uitstap dag genoten van hetgeen Saskia ons voorschotelde. Peer en Geer, vliegers bouwen, De Wagon, Smeer m en andere verrassende activiteiten, grappen en grollen. Van harte aanbevolen voor een mooie ervaring in het hart van Tilburg – voor jong en oud.

Sandra

Wij zijn met collega’s een dagje weggeweest. Ongeveer 40 personen.
Saskia had een lunch geregeld bij het Witte Kasteel in Loon op Zand.
Heerlijke belegde broodjes, koffie, thee, jus d’orange en water.
Gedeelte van de groep kreeg een rondleiding in het Kasteel en het andere gedeelte ging samen met Ferd vliegers maken.
Later wisselden we. Tussen de activiteiten zaten we lekker op het terras aan een wijntje, bier of fris. Hele aardige bediening en we kwamen niets te kort.
Later met z’n allen de vliegers opgelaten op een veld vlakbij het Witte Kasteel. Het kind kwam weer in ons naar boven.
Het diner in de Kiosk was heerlijk.
Het fijne was dat Saskia alles begeleidde en wij nergens naar om hoefden te kijken. Voor ons was het een hele gezellige en leuke dag! Dank je, Saskia en Ferd!!!
Zeker een aanrader voor kleine en wat grotere groepen!!!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.