De Spoorzone, het industriële, creatieve gebied dat nu ook wel het  nieuwe Berlijn van Tilburg wordt genoemd is zowel voor Tilburgers als voor mensen binnen en buiten Nederland de moeite waard om te bezoeken.

Creatieve broedplaats

Het is een gebied in ontwikkeling, een broedplaats voor veel jonge, creatieve bedrijven. Tot voor kort een werkplaats waar meer dan 1000 mensen, meer dan 140 jaar zorgden dat Nederlandse treinen het spoor op konden. De vele historische hallen verwijzen naar de werkzaamheden van toen. Namen zoals de Smederij, Wagenmakerij, Houtloods, Ketelhuis, Polygonaalhal en Lochal … Kortom een gebied om te ontdekken en te herontdekken. En dat kan tijdens de theatrale Spoorzone-reis!

Entertainment /ludieke Spoorzonereis

Wij leiden jou en je groep over de Spoorzone met veel muziek en vermaak, Inmiddels hebben we meerdere entertainment duo’s die de rondleidingen op geheel eigen wijze vormgeven.

  1. Het entertainmentduo Lang & Gelukkig (Peer de Graaf en Michael Breukers / Peter faber / Ferd van Gestel) wijzen de weg! Een Theatrale, muzikale en humorvolle ontdekkingstocht met anekdotes en op maat gemaakte liedjes.

Wat en voor wie

De ludieke, theatrale rondleiding duurt 1,5 uur. De entertainers halen je op waar je gezelschap zich op dat moment op de Spoorzone bevindt en brengen je daar ook weer terug. Op verzoek showen ze ook graag het prachtige Spoorpark.

Natuurlijk zijn er combinaties mogelijk met onze andere leuke activiteiten. Denk aan:

Arrangement Compleet gesmeerd dagje uit.

Eerst lekker lunchen bij de hippe broodjeszaak Smeer’m, dan de ludieke rondleiding met bezoek aan de creatieve bedrijfjes op de Spoorzone. Aansluitend ga je nog zelf aan de slag tijdens de workshop vliegeren. Als de vliegers hoog in de lucht staan is er tijd voor een welverdiende borrel en diner.

Combideal compleet gesmeerd dagje uit:

  • 10 – 15 pers €58,00 pp (ex btw)
  • 15 – 20 pers €55,00 pp (ex btw)
  • 20 – 30 pers €52,00 pp (ex btw)

Proef de Spoorzone

In onvervalst plat Tilburgs nemen twee Tilburgse entertainers je mee voor een culinaire trip over de Spoorzone. Met liedjes en veel wetenswaardigheden over het arbeidersleven van toen loop je van proeverij naar proeverij. Wat gaat dat worden? Een drankje bij Eetbar de Wagon, het tapas voorgerecht bij Pizzabar Rijslust, het biefstuk, de specialiteit van RAW, een bierproeverij bij Loc Brew en/of een heerlijke afsluiter bij Doloris? Complete tour Proef de Spoorzone €55,00

Groepen vanaf 15 personen
1 – 15 pers. 270- totaal
Bij meer dan 15 pers. €17,- pp
Bij meer dan 30 pers. €15,- pp

compleet gesmeerd dagje uit vanaf 52,00 pp
Proef de Spoorzone met 4 proeverijen 55,00 pp
prijs is ex btw

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Theatrale spoorzonereis

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Reacties

Koen

We hebben een hilarisch bedrijfsuitje gehad met het duo Lang & Gelukkig. Hun improvisaties waren ijzersterk en helemaal toegespitst op ons gezelschap. Al na 2 minuten zat de stemming er helemaal in. De lunch bij RAW is ook een enorme aanrader. Dank Saskia voor dit mooie programma!

Elly Scherpenisse

Wat een enorm leuk optreden van Peer de Graaf en Geer, die mijn 40 gasten met enorm creatieve, inventieve en grappige teksten en liedjes door de Spoorzone leidden. We begonnen in Smeer’m waar ik een feest gaf, kwamen in de Kennismakerij, langs het Tiny house dat er toevallig die week stond en eindigden in de Boemel. Hartverwarmend en iedereen vond het fantastisch leuk!!

De website VerrassendLangstraatenmeer.nl is opgeheven en vanaf vandaag samengevoegd met die van Tilburg!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.