Elke noemenswaardige stad heeft een City tour. Dus Tilburg ook! En niet zomaar eentje. Na de opstap bevind je je in een ware theaterbus.

Je kunt kiezen welke entertainer het beste bij jouw gezelschap past. Is het Arijan van Bavel, beter bekend als Adje van bij Paul de Leeuw? Of ga je voor het taalvaardige grappige duo Frank van Pamelen en Peter Faber?

Adje is de komiek, laat je lachen, laat je spelletjes spelen, schenkt Schrobbelèr en deelt zijn stad op zijn eigen bijzondere manier.

Frank & Peter houden je voor de gek. Zijn nemen je mee in het Tilburg waar alles ontstaan is en beter is dan waar ook ter wereld. Met liedjes en muziek van Elvis, de Veulpoepers en nog veel meer showen zij jullie hun stad die nooit te overtreffen valt.

Voor wie?

De Verrassende Tour Tilburg is een schoolreisje voor volwassenen. Voor gezelschappen van 35 tot 50 personen maken we samen het programma op maat. Deze verrassende city tour duurt ongeveer 3 uur inclusief een heerlijke koffiepauze.

Voor groepen van 35 tot 50 personen
35 pers €39,50 pp
40 pers €35,50 pp
50 pers €29,50 pp

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Verrassend Tourtje Tilburg

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Reacties

Annette Vermeulen

Superleuke middag gehad. Ik heb veel nieuwe en heel bijzondere dingen over Tilburg geleerd. Lekker mee geblèrd met bekende en nieuwe liedjes “‘ Wij hebben wol, wij hebben wol…”. Ook aan de inwendige mens werd gedacht: koffie met gebak en Schrobbelèr. Dank je wel Frank van Pamelen, Peter Faber, King Richard en Saskia Bodelier.

De website VerrassendLangstraatenmeer.nl is opgeheven en vanaf vandaag samengevoegd met die van Tilburg!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.