Op zoek naar een leuke activiteit met vrienden, familie of collega’s? Zoek niet verder. We organiseren het leukste bedrijfsuitje in Tilburg. Ga op ontmoetingsreis en neem een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven.

Je start als groep op een gezellige locatie, waar jullie na een drankje het verrassingsprogramma met routekaart ontvangen. In kleine groepjes van 4-6 personen ga je met fiets, tandem of auto naar je eerste bestemming. Wat dat is blijft een verrassing. Elk groepje gaat naar andere bijzondere ontmoetingen. Je komt bij iemand in huis, in een atelier of werkplaats van een markante bewoner met een bijzonder verhaal. Als alle groepjes aan het einde weer bij elkaar komen dan valt er heel veel met elkaar uit te wisselen. Indien gewenst kunnen wij ook voor de borrel, lunch of diner zorgen.

Wil je iets bijzonders meemaken tijdens je bedrijfsuitje of met je vriendengroep? Boek een verrassende ontmoetingsreis. Geschikt voor collega’s, familie -of vriendengroepen die iets unieks willen beleven.

Ben je nieuwsgierig aangelegd dan kun je je hart ophalen tijdens deze belevenis. Je krijgt kijkjes achter deuren die alleen voor jou open gaan.

Prijs ontmoetingsreis

Voor 2 ontmoetingen ( 3 uur):

  • 25 pers. of meer€42,- pp
  • 7 tot 25 pers €45- pp
  • 4 tot 6 pers €48,- pp

Voor 3 ontmoetingen ( 4,5 uur):

  • 25 pers. of meer €52,- pp
  • 7 tot 25 pers. €55,- pp
  • 4 tot 6 pers. €58,- pp

  • prijs = ex btw

Ontmoet passievolle paradijsvogels in Tilburg tijdens een ontmoetingsreis.

Voor 2 ontmoetingen ( 3 uur):
4 tot 6 pers €48,- pp
7 tot 25 pers €45- pp
25 pers. of meer €42,- pp

Voor 3 ontmoetingen (4,5 uur)
Vanaf €52,- pp

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Ontmoet de Paradijsvogels

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Reacties

Stefan van Teeffelen 

Woensdag 13 maart 2019 hebben we met het voltallige docententeam (70 docenten) van de academie voor sociale studies (Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch) een fantastisch ‘lente-uitje’ beleefd.

Na een sfeervol ontvangst bij volkstheater de Boemel, kon er voor het ochtendprogramma gekozen worden voor een fantastische rondleiding door de spoorzone, afrikaans dansen bij de Hall of Fame of vliegers maken.

Daarna op de fiets naar Broodje Aap en Linke Soep voor een heerlijke lunch om vervolgens in kleinere groepen verrassende ontmoetingen mee te maken en te beleven in de stad.

Via de whatsapp groep konden we onze ervaringen delen van onze (in totaal 22) verrassende ontmoetingen.

We sloten af bij RAW met een borrel en het uitwisselen van alle ervaringen.

Als ‘organisator’ van de teamuitje werd ik door Saskia totaal ontzorgd. Van het gebak, tot het fietsvervoer, de lunch, de borrel, de ontmoetingen en de aankleding; het was allemaal perfect voor elkaar. Haar netwerk, haar organisatietalent en het maatwerk maakte dat deze dag tot in de puntjes verzorgd was en zorgde er zelfs voor dat ik als ‘organisator’ een hele ontspannen en mooie dag heb mogen beleven.

Saskia, Namens alle docenten van onze academie; bedankt voor je inspanningen!

Emile

hebben een te gekke middag gehad. was erg goed geregeld allemaal.
eerst het orgelmuseum (waar vooral de enorme stapel lege kratten bavaria in de achter’tuin’ ook indruk maakte). vervolgens zijn we naar de bouwer van knikkerbanen gegaan en dat was ronduit spectaculair. tenslotte belandden we bij angela die tot haar 51-ste louis had geheten. bijzonder, da’s zeker.
en daarmee was de middag geweldig goed gevuld. Waar het meestal om eten en drinken draait was dit in alle opzichten een verrassing. een smakelijke hap in een oud fabriekspand maakte onze middag compleet. wel jammer dat organisator/gastvrouw saskia er niet de hele middag bij was, want da’s een super leuke dame!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.