Tilburg in Tunes: een muzikale tour

Tilburg is een ware muziekstad. Alles hiervoor heeft ze in huis; poppodium013, jazzpodium Paradox, the Hall of Fame, een rockacademie, dansacademie, popacademie muziekschool (Factorium) etc.

Sinds 2023 beschikt Tilburg over een bijzonder nieuw museum.Wat velen niet weten is dat er eind 1800 een prachtige muziekfabriek werd gebouwd op de nu huidige Spoorzone. Twee broers uit Heerlen namen het initiatief en produceerden er zowat elk instrument waar op gespeeld kan worden. Helaas ging de fabriek tijdens de oorlog ten onder.

Wat is de muzikale Tilburg in Tunes Tour Tilburg?

Een muzikale rondleiding door het centrum van Tilburg. Een entertainmentduo neem de groep mee en gaat tijdens de tour een kijkje nemen en kort in gesprek bij diverse muziekpodia.

Eindigen doen we bij het Kessels Museum waar de groep na een kop koffie of borrels weer opgehaald worden voor een rondleiding door het museum

Extra’s

De muzikale Tilburg in Tunes Tour kan onder andere gecombineerd worden met:

  • Een heerlijke lunch, borrel of diner.
  • Een workshop aangeboden door het Kessels museum
  • Een percussie workshop
  • Een Afrikaanse dans workshop

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Kerstmarkt voor bedrijven

Een Feestelijke Ervaring! Organiseer een onvergetelijke kerstmarkt voor jouw bedrijf, op eigen locatie of een van onze sfeervolle locaties. Voor bedrijven vanaf 200 personen bieden

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.