Twitter Facebook LinkedIn
Het Bedrijf

Saskia Bodelier, bedrijfsuitje Tilburg

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes: Verrassend Tilburg & meer is opgericht door Saskia Bodelier. Het is Saskia’s passie om mensen tot elkaar te brengen. Dat deed ze eerst in Gambia en Nicaragua. Terug in Tilburg werkte ze in het welzijnswerk en daarna bij een maatschappelijk betrokken bank en bij de gemeente Tilburg. Ze ontwikkelde het project Verrijk je Wijk! en was medetrekker van de Social Sofa ofwel ‘de 1000 Benkskes’.

Behalve het ontmoeten van  bijzondere stadsbewoners kunt u ook op ontmoetingsreis bij mensen op het platteland van Brabant.  Verrassend Langstraat & meer is een reis die u leidt door het heden en verleden van de leer -en schoenindustrie en het gebied rond de Loonse en Drunense duinen. Zie Verrassend Langstraat & meer voor meer informatie.

Naast het organiseren van bedrijfsuitjes met verrassende ontmoetingen is Saskia regelmatig gespreksleider voor diverse organisaties. Samen met haar broer Ralf bestieren ze het organisatiebureau Bodelier & Bodelier congressen en symposia. geïnteresseerd? lees hier wat zij voor u uit handen nemen.

Tijdens de dagen voor kerst kunt u bij haar terecht voor de gezellige, sfeervolle kerstmarkten waar personeel zelf hun kerstpakket samenstellen. Zie Zelfshopkerstpakket.nl  en het filmpje van de kerstmarkt op slot Loevestein.

Naast het organiseren van verrassende ontmoetingen geeft Saskia workshops mozaïeken in haar gezellige atelier Mozaïek & meer. Zie  workshop mozaïeken

Meer weten over Saskia Bodelier? Omroep Tilburg tv portretteerde haar in april 2015 in Powervrouw en de EO in het programma Geloof en een hoop liefde over de Social Sofa’s en wat ze van de toren roept over Tilburg.