Twitter Facebook LinkedIn
De natuurvrouw in de Biesbosch
donderdag 28 februari 2013
Ik zit nog steeds in de film. Ben bij een hele bijzondere vrouw geweest. Een natuurvrouw die leeft op het water tussen de bevers, ratten, reigers en wilde zwanen. 3 kwartier varen om haar huisje te bereiken. “ik woon op het water en gebruik mijn huisje om te slapen” Een knus huisje zonder stroom en water. “zoek maar een plekje buiten” zei ze toen ik vroeg of ik het toilet mocht gebruiken. Thee werd gezet van regenwater en op de terugweg hebben we een dode reiger in de boot ge…hesen. Deze zal straks pronken in haar woonkamer. Ik was op bezoek bij een heel gelukkig en tevreden mens. “leef niet in het moment maar in het nu”. zei ze me bij het afscheid. Deze wijze raad neem ik voor nu van harte aan. Ik voel me heel bevoorrecht dat ik enkele uren met deze vrouw heb mogen doorbrengen. Wil je haar ook ontmoeten? Dat kan! www.verrassendlangstraatenmeer.nl

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.