Door middel van stellingen leer je je collega’s beter kennen. Van te voren krijgen alle deelnemers digitaal een vragenlijst om in te vullen. Denk niet dat dan de verrassing weg is! De medewerkers hebben aan de hand van deze vooraf toegezonden vragenlijst nog geen flauw benul wat er gaat gebeuren. De vragen worden afgestemd op het bedrijf.

Ranking the Stars

Uit deze enquête komen per vraag een top 3 naar voren. Tijdens de quiz moeten de deelnemers raden wie zij denken dat er op 1, 2 en 3 is geëindigd. Het spel wordt gespeeld in teams. Het team dat niet alleen de namen van de top 3 goed heeft, maar ook de volgorde, wint de meeste punten.

Tijdens het bekendmaken van de top 3 worden ook de leukste opmerkingen die zijn ingezonden voorgelezen en natuurlijk wordt de betrokken ondernemer gevraagd wat hij of zij er van vindt.

Om dit spel tot een succes te maken is er wel enige voorbereidingstijd nodig. We willen hiervoor graag even contact met de organisatie van het teamuitje en we hebben een lijst nodig van de deelnemers. Het leukste is dat alle mensen die de lijst hebben ingevuld ook aanwezig zijn tijdens deze avond.

Voor teams die elkaar op een andere manier willen leren kennen.
Tot 20 personen €525
Tot 40 personen €625
Vanaf 40 pers €625 + €9,50 pp

prijs is excl. btw

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

Wie – Wat- Waar quiz

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

De website VerrassendLangstraatenmeer.nl is opgeheven en vanaf vandaag samengevoegd met die van Tilburg!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.