Dit is een prachtige combinatie van genieten en ontdekken van alles wat groeit en bloeit en de kennis van een gids.

Natuurwandeling

Onze gedreven bioloog Gert Brunink neemt je mee naar buiten. Als je met hem aan de wandel gaat is er ruimte voor gesprek en gezelligheid onderling, maar zodra Gert zijn kennis deelt en zijn verhalen vertelt hangt iedereen aan zijn lippen.

Kruidenwandeling

Samen met kruidenvrouw Geertje Jansen pluk je bijvoetkruid en maak je jouw eigen wierook. Je kunt ook met haar mee voor een wildplukwandeling. Dit kan in de Loonse en Drunense duinen maar ook in elk ander natuurgebied.

Kruiden kunnen ook geplukt worden in de tuin van het Witte kasteel in Loon Op Zand. Marga geeft je een geurbelevenis en samen met haar maak je je eigen geurlijn.

Waar

Behalve wandelingen en ontmoetingen in de stad kun je ook je wandelschoenen aantrekken voor een tocht door de Loonse en Drunense duinen, het Halve Zolen pad op of in een van de Brabantse dorpen in de regio de Langstraat.  Elk wandel arrangement kan worden uitgebreid met ontbijt, lunch of diner.

Leuke combi is het bezoek aan de herder en zijn schapen.

Voor wie

Geschikt voor particulieren of bedrijfsuitjes in Tilburg of in de Loonse en Drunense duinen.

Groepen vanaf 6 personen
Wandeling met natuurbioloog €12,50
Kruidenpluk wandeling €250,- totaal

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Wandel en ontdek

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Reacties

Pamela

Met 6 vrienden zijn we op 3 december voor de 4e x op ondekkingsreis in Tilburg geweest en wat je dan allemaal te zien en te horen krijgt was geweldig. eerst de heerlijke lunch bij prins Heerlijk en dan vervolgens ga je naar de ontmoetingen toe. het leuke is dat je niet weet waar je terecht komt. Dat is het verrassende effect. we zijn al bij een man geweest die omgebouwd is tot vrouw, een man die gepassioneerd kon vertellen over zijn hobby draaiorgels die had er 1 in zijn huiskamer echt bijzonder, een handlezeres die was wel boeiend maar 45 min is veel te kort, pater Harrie, een uitvinder, Gerrit Poels en Berrie Kolmans echt leuk dat je zomaar bij die mensen kunt aanbellen en binnen stappen. Ook de workshops die we deden waren leuk bijv thee proeverij, Afrikaanse dans,en nu dan vooral de Jambeeles. dus mensen doe als je kunt een keer mee is echt een aanrader. Saskia bedankt voor alle leuke verjaardagsuitjes! Het is een schot in de Roos

Roos

We hebben 7 oktober een fantastisch personeelsuitje gehad. Mooie mensen ontmoet met bijzondere en inspirerende verhalen. De unbelieveble flying objects van Guus, de fantastische inzet van de mensen van het Raakveld, het emotionele maar ook krachtige verhaal van Angela, het verhaal achter Prins Heerlijk, we hebben genoten!

De website VerrassendLangstraatenmeer.nl is opgeheven en vanaf vandaag samengevoegd met die van Tilburg!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.