Wandel en Ontmoet

Dit is een prachtige combinatie van genieten en ontdekken van alles wat groeit en bloeit EN het ontmoeten van bijzondere mensen.

Natuurbioloog Gert Brunink neemt je mee naar buiten. Als je met hem aan de wandel gaat is er ruimte voor gesprek en gezelligheid onderling, maar zodra Gert zijn kennis deelt en zijn verhalen vertelt hangt iedereen aan zijn lippen.

Tijdens de wandeling wordt er bij twee of drie huizen aangebeld en stap je over de drempel in het huismuseum dat nooit af komt. Je bel aan bij de imker of neemt plaats op het pluche in de kleine huisconcertzaal.

Elke wandeling wordt op maat gemaakt met de daarbij behorende bijzondere ontmoetingen. Behalve wandelingen en ontmoetingen in de stad kun je ook je wandelschoenen aantrekken voor een tocht door de Loonse en Drunense duinen, het Halve Zolen pad of in een van de Brabantse dorpen in de regio de Langstraat.  Het arrangement wandel en ontmoet duurt ongeveer  3 uur en kan worden uitgebreid met ontbijt, lunch of diner.

Geschikt voor particulieren of bedrijfsuitje Tilburg of in Loonse en Drunense duinen.

Twee schoonheden op aarde: mens en natuur! Een perfecte combinatie voor degenen die graag met een gids de flora en fauna verkennen  maar ook geïnteresseerd zijn in de mens!

Wandeling met gids en 1 ontmoeting  €32,- ex btw

Wandeling met gids en 2 ontmoetingen  €42,- ex btw

Wandeling met gids en 3 ontmoetingen  € 49,- ex btw

groepjes Sabine flake Heusden maart 2012 062Gert en SaskiaWandel en OntmoetWandel en Ontmoet