Stap op de fiets en trap onze verrassende fietsroute. Onderweg speur je naar de verstopte QR-codes en word je getrakteerd op een kijkje achter de deur bij een bijzondere ontmoeting.

Speciaal ontwikkeld in de tijd waarin groepsactiviteiten wat minder voor de hand liggen vormt dit het perfecte vakantieuitje 2020! De tocht is zelfs individueel of met partner of gezin te fietsen. Vakantie in eigen land.

Vanaf september 2020 kun je behalve het Rondje Efteling ook de twee verrassende Fiets & Food routes fietsen. Een route door het mooie groene gebied van De Langstraat door de gemeenten Heusen/Waalwijk en Dongen/Loon op Zand.

Hoe werkt het?

fiets, scan en ontdek!

Boek de fietsroute. Je ontvangt van ons een code bestemd voor max 6 deelnemers. Fiets je met meer mensen, geen probleem. Bestel dan het veelvoud aan codes.

Op dit moment kun je de route rond de Efteling bestellen.
Je krijgt dan een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en alle informatie krijgt die je nodig hebt.

De code geeft toegang tot een beveiligde pagina met alle informatie. Hier staan de adressen op waar de QR codes verstopt zitten (en ook de hints :)). Er is geen uitgestippelde route. Je kunt vanuit elke willekeurige locatie starten en in je google maps stel je zelf de route in, van adres tot adres.

De routes zijn ongeveer 20 tot 25 km lang en op elke route kom je minimaal 5 QR codes tegen met daarachter een bijzondere video. Ook leidt de route jou langs leuke terrasjes en winkeltjes van lokale boeren.

Voor Wie?

Voor iedereen die graag op een leuke, verrassende manier geniet van een fietstocht. Die graag even de fiets verlaat om iets bijzonders mee te maken. Degene die er, eventueel samen met het gezin, lekker op uit wil. Die hier in de buurt van Kaatsheuvel, de Efteling of in Tilburg op de camping verblijft. Kortom de recreatieve fietser die wil genieten!

Welke route

Momenteel is de route Rondje Efteling helemaal klaar. Deze leidt door het prachtige fietsgebied rond de Loonse en Drunense duinen. De kinderroute is in de maak net als de route langs het Wilhelminakanaal in Tilburg met een kijkje in het atelier van een uitvinder, de brugwachter en in de grootste snackfabriek van de wereld!

Vanaf september stap je op de fiets voor de Fiets & Food route met in totaal 17 videomomenten.

De groep kan zo groot zijn als je wilt, zolang je maar zelf de anderhalve meter in acht neemt.

1 – 6 pers 6,- totaal
6 – 12 pers 12,- totaal
12 – 18 pers 18,- totaal

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Verrassende video fietsroute

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

reacties

jaap

We hebben gisteren de Efteling-fietsroute gedaan. Het was een mooie tocht met verassende en inspirerende plekken. Zelf was ik helemaal weg van de groenteteler met als zijn gesealde gekleurde a4tjes met aanprijzingen en waarschuwingen zoals “niet met je nagels in de pompoenen prikken” ik wil graag nog eens terug om de theetuin te bezoeken. We kwamen de vogelman in levende lijve tegen op dit punt, hetgeen alles nog een extra dimensie gaf

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.