Theatrale Spoorzone-reis

NIEUW ARRANGEMENT:

De Spoorzone, het industriële, creatieve gebied dat nu ook wel het  nieuwe Berlijn van Tilburg wordt genoemd is zowel voor Tilburgers als voor mensen binnen en buiten Nederland de moeite waard om te bezoeken. Het is een gebied in ontwikkeling, een broedplaats voor veel jonge, creatieve bedrijven. Tot voor kort een werkplaats waar meer dan 1000 mensen, meer dan 140 jaar zorgden dat de Nederlandse treinen het spoor op konden. De vele historische hallen verwijzen naar de werkzaamheden van toen. Namen zoals de Smederij, Wagemakerij, Houtloods, Ketelhuis, Polygonaalhal en Lochal … Kortom een gebied om te ontdekken en te herontdekken. En dat kan tijdens de theatrale Spoorzone-reis!

Inmiddels hebben we meerdere entertainment duo’s die groepen door de Spoorzone rondleiden:

  1. Het entertainmentduo Lang & Gelukkig (Peer de Graaf  en Michael Breukers)wijzen u de weg! Een Theatrale, muzikale en humorvolle ontdekkingstocht met anekdotes en op maat gemaakte liedjes.
  2. De kruikengidsen Bart Donders en Ferd van Gestel nemen u mee op z’n Tilburgs. Zij zijn de arbeiders van toen!  Veel waargebeurde anekdotes, historische informatie,  liedjes en muziek.

De reis is te boeken voor groepen vanaf 15 personen. Prijs €15,- pp (ex btw). Kinderen t/m 12 jaar €4,- pp

Wij maken alles op maat dus laat ons uw wensen weten dan denken wij mee over bv de inwendige mens en invulling voor de rest van de dag!

Arrangement: Compleet gesmeerd middagje uit

Na de lunch bij de hippe broodjeszaak Smeer ‘m gaat u met het muzikale, ludieke duo Peer&Geer op Spoorzone Reis. U bezoekt op een gezellige wijze de hier aanwezige creatieve bedrijfjes. Aansluitend gaat u actief aan de slag met de workshop VLIEGERS bouwen en oplaten. Als de gekleurde vogels hoog vliegen kijkt u terug op een gesmeerd middagje uit. Voor groepen vanaf 15 personen. compleet arrangement â‚ €46,50 pp (ex btw) Klik hier voor meer informatie.

Zie leuke filmpje workshop vliegeren (1.28 min)

Behalve op de Spoorzone kunt u met het duo Lang&Gelukkig ook een ludieke rondleiding ontvangen in de Piushaven

Liever op pad met de bus. Kijk dan eens bij Tourtje Tilburg.

Zie filmpje van de Kruikengidsen over de Spoorzone

Zie voor een korte impressie Spoorzonereis dit leuke 2 minuten filmje

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

Spoorzone rondleiding met Peer & Geer

 

 

 

SAMSUNG CSC