Theatrale Spoorzone-reis

NIEUW ARRANGEMENT:

De Spoorzone, het industriële, creatieve gebied dat nu ook wel het  nieuwe Berlijn van Tilburg wordt genoemd is zowel voor Tilburgers als voor mensen binnen en buiten Nederland de moeite waard om te bezoeken. Het is een gebied in ontwikkeling, een broedplaats voor veel jonge, creatieve bedrijven. Tot voor kort een werkplaats waar meer dan 1000 mensen, meer dan 140 jaar zorgden dat de Nederlandse treinen het spoor op konden. De vele historische hallen verwijzen naar de werkzaamheden van toen. Namen zoals de Smederij, Wagemakerij, Houtloods, Ketelhuis, Polygonaalhal en Lochal … Kortom een gebied om te ontdekken en te herontdekken. En dat kan tijdens de theatrale Spoorzone-reis!

Twee kleinkunstenaars Gerard Korthout en Peer de Graaf wijzen u de weg! Een Theatrale, muzikale en humorvolle ontdekkingstocht met anekdotes en op maat gemaakte liedjes.

De reis is te boeken voor groepen vanaf 15 personen. Prijs €15,- pp (ex btw)

Arrangement: Compleet gesmeerd middagje uit

Na de lunch bij de hippe broodjeszaak Smeer ‘m gaat u met het muzikale, ludieke duo Peer&Geer op Spoorzone Reis. U bezoekt op een gezellige wijze de hier aanwezige creatieve bedrijfjes. Aansluitend gaat u actief aan de slag met de workshop VLIEGERS bouwen en oplaten. Als de gekleurde vogels hoog vliegen kijkt u terug op een gesmeerd middagje uit. Voor groepen vanaf 15 personen. compleet arrangement €44,50 pp (ex btw) Klik hier voor meer informatie.

Zie leuke filmpje workshop vliegeren (1.28 min)

Behalve op de Spoorzone kunt u met het duo Lang&Gelukkig ook een ludieke rondleiding ontvangen in de Piushaven.

Zie voor een korte impressie Spoorzonereis dit leuke 2 minuten filmje

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

Spoorzone rondleiding met Peer & Geer

Workshop vliegeren

 

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC