Theatrale Piushaven-reis

Wie weet eigenlijk dat Tilburg een haven heeft? De schoonheden ervan ontdekt u tijdens de theatrale rondleiding in de Piushaven. Er is nergens zoveel bedrijvigheid, creativiteit en gezelligheid te beleven dan aan deze havenkant. De vele terrasjes, de prachtige museumboten en de levende natuur maken dit tot een interessant gebied om nader te verkennen.

Het entertainment duo Lang & Gelukkig (Peer de Graaf en Michael Breukers) neemt u niet alleen mee om u te wijzen op al het moois langs de haven, maar tijdens de theatrale rondleiding openen ze ook de deur van diverse creatieve werkplaatsen, stapt u bij bewoners op hun boot en neemt u een kijkje achter de schermen van bijzondere bedrijven. Misschien vist u naar de honderd jaren oude flessenpost, draait u met flinke zwaaibewegingen zelf de brug open en staat u in de schijnwerpers in een voor u gecomponeerd lied.

 

De muzikale en theatrale rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en is te boeken voor groepen vanaf 15 personen. Prijs is €15,00 pp ex. btw.

Elke tweede donderdag van de maand om 16.00 kunt u ook als individu mee met het duo. Graag van te voren aanmelden. Bij een minimum van 15 personen gaat de reis door.

Natuurlijk denken wij graag mee om het uitje compleet te maken met een passende lunch/diner of borrel, een workshop en/of een bijzondere ontmoetingsreis.

Ook in het rauwe gebied van de Spoorzone kunt u mee met de rondleidingen van Peer & Geer. Voor meer informatie klik hier

 

Stadstuinderij

Piushaven

SAMSUNG CSC