Met een keuze uit vele lokale en duurzame producten van meer dan vijfentwintig ondernemers en winkels uit Tilburg en omgeving tonen werkgevers dit jaar hun blijk van waardering aan hun werknemers en steken daarmee ook een riem onder het hart bij de lokale ondernemer

Shop op de online kerstpakket markt: Het lokaal.zelfshopkerstpakket.nl

Zelf samenstellen van pakket online

In deze tijd waarin we zelf willen bepalen wat we leuk en lekker vinden is een standaard kerstpakket niet meer van deze tijd. Werkgevers willen hun personeel zelf laten kiezen. Met een persoonlijke code log je makkelijk in en krijg je een keuze uit meer dan 500 lokale producten.

Keuzestress?

Winkeliers uit Tilburg, Goirlle, Waalwijk, Loon op Zand, Kaatsheuvel en Heusden bieden zowel fysieke producten aan als cadeaubonnen. De bonnen kunnen ingeleverd worden in de winkel of online in hun webshop. Er is voor elke leeftijd, man of vrouw keuze uit 500 producten uit de categorieën eten& drinken / belevingen / homeaccessoires / verzorging & ontspanning / accessoires & boeken.

Steun de lokale winkelier

Met het Lokaal Zelfshop Kerstpakket weet je zeker dat het pakket van dichtbij komt, dat het ten alle tijden bezorgd wordt, coronavrij is en doordat iedereen zijn eigen keuze kan maken is het altijd een pakket naar wens!

Geef het Lokaal kerstpakket tijdens de Drive Thru

We zien elkaar niet of nauwelijks meer op kantoor. Laten we dan wel nog leuke dingen blijven doen! U werknemers worden uitgenodigd om naar de sfeervolle kerststraat te komen waar van alles vanuit de auto te doen en te beleven valt. Genieten, beleven, snoepen en doen! Bij het verlaten van de kerststraat ontvangt de medewerker of het zelf uitgekozen pakket of de voucher met unieke code om online te gaan shoppen bij onze lokale ondernemers.

Stel online zelf je kerstpakket samen bij 50 ondernemers met samen 500 producten . Voor ieder wat wils en in elke prijscategorie. Van product tot cadeaubon en beleving.

Vanaf €10,- pp

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

Online Tilburgs lokaal Zelfshop Kerstpakket

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.