Je act als een ware ster in onze lipdub. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag met familie, vrienden, vrijgezellen of collega’s

Wat is een Lipdub?

Een lipdub is een videoclip met een zelfgekozen muzieknummer. Een professionele videograaf en regisseur zorgt dat jullie op de juiste plek en met de leukste moves een onvergetelijke film maken.

Voor wie?

Voor groepen van 12 tot 20 personen. Wij zorgen voor verkleedspullen een lekker glas prosecco tussendoor, voor de opname en montage. De workshop duurt 2 à 2,5 uur, waarbij je zelf een muzieknummer kan aandragen (op voorwaarde dat deze geschikt is voor een lipdub). Mocht je geen inspiratie hebben dan hebben wij nog een lijst met suggesties. Daarna wordt het nummer op maat voor jullie voorbereid, zodat iedereen leuk in beeld komt.

Is het voor een vrijgezellenfeest, dan krijgt de aanstaande bruid of bruidegom natuurlijk de hoofdrol.

De lipdub is geschikt voor elke leeftijd. Denk ook eens aan een prachtige herinnering met opa en oma in de hoofdrol wat je jaren later nog met liefde terug kunt kijken.

waar?

De opname locatie mag je zelf aandragen maar wij denken graag hierin mee. Zo is bijvoorbeeld de Spoorzone in Tilburg met haar industriële karakter een zeer geschikte plek.

Naar wens zorgen wij ook voor de start -en afterparty met een high tea, high beer, lunch, diner etc.

Je krijgt na 5 werkdagen van ons de lipdub digitaal toegestuurd via een beveiligde link. Leuk om bijvoorbeeld te laten zien tijdens de bruiloft. 

Groep 12- 20 personen
€24,50 pp

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

Workshop Lipdub

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.