Snijden, bakken, roeren, geuren opsnuiven en aan tafel! Koken met z’n allen is een heerlijke bezigheid. En wie niet boven de pannen wil staan mag de tafel dekken en alvast de glaasjes vullen.
Wat / Uit welke keuken
Ga je voor knus en gezellig buiten of wil je in een professionele keuken aan de slag. Pannenkoeken en soep of uitgebreid Syrisch, Somalisch, Indonesisch of Surinaams?
de Multiculturele keuken
De mediterraanse keuken ofwel de keuken uit het Midden Oosten gebruikt geurende kruiden zoals munt, citroen en koriander en is vol van smaak. Er wordt meestal gekookt voor een heel weeshuis dus waarschijnlijk neem je nog wat lekkers mee naar huis. Het meest gewilde kookuitje is de Syrische keuken met als voorgerecht libanees brood met labneh (soort hangop) en humus. Dat wordt gevolgd door tabouleh, baba ganoush (aubergine), lahmajoen (soort Turkse Pizza) etc. Na al het lekkers volgt een zoet nagerecht uit de oven.
De Kookpotten: Pannenkoeken en soep boven het houtvuur
Heerlijk na een dagje uit. Neem plaats rond de kookpotten. Smul van de diverse soepen en bak daarna zelf je eigen pannenkoek in speciaal hiervoor ontworpen pannetjes. Zelfs het toetje rooster je boven het kampvuur. Combideal: workshop vliegeren met kookpotten €42,50 pp(ex btw)