Snijden, bakken, roeren, geuren opsnuiven en aan tafel! Koken met z’n allen is een heerlijke bezigheid. En wie niet boven de pannen wil staan mag de tafel dekken en alvast de glaasjes vullen.

Wat / Uit welke keuken

Ga je voor knus en gezellig buiten of wil je in een professionele keuken aan de slag. Pannenkoeken en soep of uitgebreid Syrisch, Somalisch, Indonesisch of Surinaams?

de Multiculturele keuken

De mediterraanse keuken ofwel de keuken uit het Midden Oosten gebruikt geurende kruiden zoals munt, citroen en koriander en is vol van smaak. Er wordt meestal gekookt voor een heel weeshuis dus waarschijnlijk neem je nog wat lekkers mee naar huis. Het meest gewilde kookuitje is de Syrische keuken met als voorgerecht libanees brood met labneh (soort hangop) en humus. Dat wordt gevolgd door tabouleh, baba ganoush (aubergine), lahmajoen (soort Turkse Pizza) etc. Na al het lekkers volgt een zoet nagerecht uit de oven.

De Kookpotten: Pannenkoeken en soep boven het houtvuur

Heerlijk na een dagje uit. Neem plaats rond de kookpotten. Smul van de diverse soepen en bak daarna zelf je eigen pannenkoek in speciaal hiervoor ontworpen pannetjes. Zelfs het toetje rooster je boven het kampvuur. Combideal: workshop vliegeren met kookpotten €42,50 pp(ex btw)

Pannetjes boven het houtvuur (soep, pannenkoeken en geroosterde marshmallows)
Groep 5 tot 15 personen
Prijs: tot 10 personen €35 / vanaf 10 personen €25

Kookworkshops multicultureel koken
Groep 5 tot 20 personen
Prijs: tot 10 personen €55,- pp / vanaf 10 personen €45,- pp

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Workshop koken

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Reacties

Gert en Bea Hulleman

Hartelijk dank voor de fantastische workshop Syrisch koken. Mazen en Mesa hebben ons wegwijs gemaakt in de wereld van heerlijke smaken. Onze vriendengroep was ook razend enthousiast!

De website VerrassendLangstraatenmeer.nl is opgeheven en vanaf vandaag samengevoegd met die van Tilburg!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.