Het Zelfshop Kerstpakket

DSC_9413Met het Zelfshop Kerstpakket stelt ieder zelf zijn kerstpakket samen en geheel naar eigen wens.

Klik meteen door naar de website www.zelfshopkerstpakket.nl 

Al 8 jaar een groot succes! Een gezellige, gemoedelijke sfeer, lekkere hapjes en drankjes, live muziek en iedereen gaat met een kerstpakket naar wens plus een goed gevoel naar huis! Ontmoeten, verrassen en je kerstpakket shoppen in één concept! Voor uitgebreide informatie zie www.zelfshopkerstpakket.nl

Wat is het Zelfshop Kerstpakket? Een totaal nieuw concept voor een verrassende kerstbijeenkomst. Vergeet het standaard kerstpakket. Laat uw werknemers op een bijzondere kerstmarkt (Sinterklaas -of nieuwjaarsmarkt) zelf hun pakket samenstellen. Die markt organiseren wij op mooie en sfeervolle locaties, in Slot Loevestein, Villa de Vier Jaargetijden, de Winter Efteling of in een ruimte van uw bedrijf zelf, dus op uw eigen locatie!

Zo werkt het: De waarde van het kerstpakket ontvangt u en uw personeel bij binnenkomst in een buidel met dukaten. De dukaten vormen het betaalmiddel waarmee u uw eigen kerstpakket shopt aan een reeks gezellige kraampjes.

De kerstmarkt biedt voor elk wat wils. Er zijn onder andere kramen met  delicatessen, wijnen en bierpakketjes, met (handgemaakte) sieraden, boeken, kook -en bakproducten, wellness, make-up, design, cadeaubonnen,  sportartikelen.

Ook weten wij een oplossing voor uw werknemers die onverwacht niet op de kerstmarkt hun kerstpakket kunnen shoppen. Zij ontvangen achteraf  een online code voor Mijn Eigen Kadootje en zoeken iets naar wens uit online.

Voor bedrijven die naar duurzaamheid streven hebben wij ook een kerstpakket markt met hippe duurzame, fairtrade, fairwear, ecologische en gerecyclede producten.

lees verder

In 2018 wederom een daverend succes! Het zelfshop kerstpakket waar uw werknemers op een gezellige markt zelf hun kerstpakket samenstellen.

Met dukaten wordt gewinkelt langs een reeks van gezellige kraampjes.

Met een glaasje in de hand, live muziek op de achtergrond en een lekker hapje binnen handbereik shop je je kerstpakket bij elkaar.

Altijd naar huis met een goed gevoel en een kerstpakket naar wens.

 

 

 

 


kerstmarkt novicareDSC_9363Golfpark Eftelinggolfpark Efteling