Escape the lockdown met onze coronaproof uitjes. Het wordt tijd om elkaar weer te zien, elkaar weer bij te praten en het samen gezellig te hebben. We hebben hiervoor een mooi gevarieerd programma waar dit allemaal is samengebracht. Van Frisse Start Sessie’s tot fotospeurtocht, escape the lockdown game etc.

Frisse Start Sessie

Stel je voor. We hoeven niet meer vanuit huis te werken of we willen elkaar tussendoor even op afstand live ontmoeten. Twintig collega’s staan in een ruime opstelling. Sommigen dragen vers verdriet, anderen zitten vol bezielende verhalen. En iedereen heeft nieuwe ideeën over hoe het nu verder moet; thuis en vooral op de werkvloer.. In een Frisse Sessie door Bodelier & Bodelier brengen wij binnen anderhalf uur de belangrijkste verhalen en ingevingen voor het voetlicht. Dat alles gebeurt in een veilige omgeving, een ontspannen sfeer en met gebruik van de mooiste werkvormen. Na afloop ontvangt de opdrachtgever een overzicht van de meest inspirerende inzichten. Zie Bodelier&Bodelier voor uitgebreide informatie.

Escape the Lockdown game: de Wie Wat Waar Quiz

Dit spel is te vergelijken met Ranking the Stars.

Door middel van stellingen leer je je collega’s beter kennen. Van te voren krijgen alle deelnemers digitaal een vragenlijst om in te vullen. Denk niet dat dan de verrassing weg is! De medewerkers hebben aan de hand van deze vooraf toegezonden vragenlijst nog geen flauw benul wat er gaat gebeuren. De vragen worden afgestemd op het bedrijf.

Uit deze enquête komen per vraag een top 3 naar voren. Tijdens de quiz moeten de deelnemers raden wie zij denken dat er op 1, 2 en 3 is geëindigd. Het spel wordt gespeeld in teams. Het team dat niet alleen de namen van de top 3 goed heeft, maar ook de volgorde, wint de meeste punten. 

Tijdens het bekendmaken van de top 3 worden ook de leukste opmerkingen die zijn ingezonden voorgelezen en natuurlijk wordt de betrokken ondernemer gevraagd wat hij of zij er van vindt. 

Om dit spel tot een succes te maken is er wel enige voorbereidingstijd nodig. We willen hiervoor graag even contact met de organisatie van het teamuitje en we hebben een lijst nodig van de deelnemers. Het leukste is dat alle mensen die de lijst hebben ingevuld ook aanwezig zijn tijdens deze avond. 

Dineren

Maak de dag compleet met een geheel verzorgd (buiten) diner. Daarbij kun je het zo gek maken als je zelf wilt: van goedgevulde borrelplanken, walking muzikale dinner, riding dinner, BBQ tot pannenkoeken en soep boven het vuur!

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op en samen kijken we wat er mogelijk is om jouw bedrijf/instelling of organisatie weer een frisse start te geven. 

Prijs Frisse start sessie op aanvraag.

Prijs escape the lock down game: de Wie, Wat, Waar game
€22,50 pp

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

Frisse Start Uitjes

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Prijs vanaf 20,-pp

Op maat gemaakt programma

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.