Escape the lockdown met onze coronaproof uitjes. Het wordt tijd om elkaar weer te zien, elkaar weer bij te praten en het samen gezellig te hebben. We hebben hiervoor een mooi gevarieerd programma waar dit allemaal is samengebracht. Van Frisse Start Sessie’s tot fotospeurtocht, escape the lockdown game etc.

Frisse Start Sessie

Stel je voor. We hoeven niet meer vanuit huis te werken of we willen elkaar tussendoor even op afstand live ontmoeten. Twintig collega’s staan in een ruime opstelling. Sommigen dragen vers verdriet, anderen zitten vol bezielende verhalen. En iedereen heeft nieuwe ideeën over hoe het nu verder moet; thuis en vooral op de werkvloer.. In een Frisse Sessie door Bodelier & Bodelier brengen wij binnen anderhalf uur de belangrijkste verhalen en ingevingen voor het voetlicht. Dat alles gebeurt in een veilige omgeving, een ontspannen sfeer en met gebruik van de mooiste werkvormen. Na afloop ontvangt de opdrachtgever een overzicht van de meest inspirerende inzichten. Zie Bodelier&Bodelier voor uitgebreide informatie.

Fiets & Foto Speurtocht

Spring op de fiets of trap je liever niet en brom je geluidloos op de e-chopper. De e-chopper is een elektrische kleine brommer waar je tot een 60 km heerlijk mee kunt rondtoeren. Voordeel boven de scooter is dat je vanwege het zachte geluid nog makkelijk met elkaar kunt praten.

Wij hebben een leuke foto-speurtour uitgezet. Als je met een grote groep boekt dan ga je in kleine groepjes uiteen en wordt het een wedstrijd. Wie haalt de meeste punten en lost het raadsel op? En kleine groepjes kunnen achteraf hun score checken.

Escape the Lockdown game

Ontsnappen aan de lockdown. Dat willen we toch allemaal? Tijdens dit spannende spel speel je in teams tegen elkaar. Het is de taak van jouw team om als eerste de code te kraken en zo te ontsnappen aan de lockdown. Een spel waarbij teambuilding centraal staat, maar wat ook je hersens laat kraken. Samenwerken is dus van groot belang. Welk team is niet alleen het snelste, maar ook het slimste? Alles op anderhalve meter afstand, met veel buitenlocaties en uitdagende opdrachten.

Dineren in het groen

Maak de dag compleet met een geheel verzorgd buiten diner. Welke maatregelen er ook gelden, wij zorgen dat er lekker en veilig buiten gegeten kan worden. Daarbij kun je het zo gek maken als je zelf wilt: van goedgevulde borrelplanken, walking dinner tot pannenkoeken en soep boven het vuur!

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op en samen kijken we wat er mogelijk is om jouw bedrijf/instelling of organisatie weer een frisse start te geven. 

Prijs vanaf 20,- pp

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

Frisse Start Uitjes

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Frisse Start Uitjes

Een Frisse start voor bedrijven die elkaar eindelijk weer eens live willen ontmoeten. Voor deze bedrijven organiseren wij een dag waar zowel de organisatie/ het

Lees verder »

Prijs vanaf 20,-pp

Op maat gemaakt programma

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.