Weet jij alles van sport? Ben je meer een echte filmkenner of hou je meer van interactie? Tijdens de ‘Kwis’ut Bingo kun je al je kennis testen. En dat vanuit je luie stoel.

Samen met je collega’s log je online in. Via de mail ontvang je een bingokaart en daar staan de antwoorden van de vragen al op. Dat is lekker makkelijk. Je hoeft ze alleen maar te combineren met de scherpe vragen die voorbij komen. Heb je een rijtje met antwoorden goed dan heb je BINGO en ontvang je een van onze geweldige prijzen.

Ideaal voor bedrijven die nu even niet bij elkaar kunnen komen, maar toch het jaar leuk willen afsluiten met een gezellige groepsactiviteit. En het bijzondere is dat we zelfs nog vragen kunnen toevoegen die gaan over het bedrijf/organisatie. Zo wordt het echt persoonlijk en op maat gemaakt.

Je kunt kiezen om je medewerkers alleen een digitale bingokaart te geven, maar je kunt dit ook aanvullen met een leuk borrelpakket. Daarnaast kun je ook tijdens de avond de medewerkers laten raden naar de inhoud van het eventuele kerstpakket. Alles is bespreekbaar

Prijs

Tot 40 personen € 525
Tot 75 personen €675
Vanaf 75 personen is €675 + €5,-pp

De online bingo niet met getallen maar met antwoorden op de kaart.
Weet je de goede antwoorden in de juiste volgorde dan heb je prijs!
De ‘Kwist’ut Bingo kan voor bedrijven op maat worden gemaakt.

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Geen activiteiten gevonden

De ‘Kwis’ut Bingo online

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

De website VerrassendLangstraatenmeer.nl is opgeheven en vanaf vandaag samengevoegd met die van Tilburg!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.