Kruiden, granen en essences. Geuren, smaken en kleuren! Een rondleiding in een bierbrouwerij of likeur destilleerderij betekent een ware ontdekkingstocht.

Dit ambacht gaat nooit verloren. Voor de bierbrouwer is het sjouwen met zware zakken graan, zorgen voor een goede mix en een perfecte afdronk van belang.

De destilleerder vertrouwt op zijn neus. Produceert zowel kruidenbitters als advocaat en haalt zijn citroenen rechtstreeks uit Italië. Maar het meest bekend is hij om de verwarmende Tilburgse kruidenbitter: Schrobbelèr!

Wil je meer weten over de historie, de ingrediënten, de misbaksels en het productieproces? Wil je ruiken, zien en – natuurlijk – proeven? Een heerlijke ontmoeting met een echte vakman en zijn producten.

Wij regelen voor groepen de ontmoeting met de likeurdestilleerder Schrobbeler.

En voor een ontmoeting met de bierbrouwer kun je kiezen uit meerdere brouwerijen. En wat denk je van een biertour? Van brouwerij naar brouwerij. Hopelijk struikel je bij de laatste niet over de drempel.

Rondleiding en proeverij bierbrouwer Spoorzone.
Groepen van 10 tot 30 pers. duur, 2 uur €21,50 pp
Rondleiding bierbrouwer met aansluitend of vooraf een muzikale ludieke rondleiding Spoorzone. €35,- pp (vanaf 15 pers). Duurt in totaal 4 uur
Rondleiding Schrobbelér met proeverij voor groepen vanaf 15 pers. duur 2 uur €12,50 pp
(prijzen zijn ex btw)

Arrangementen

Deze activiteit is goed te combineren met:

Ontmoet de Bierbrouwer of likeurdestilleerder

IK WEET AL WAT IK WIL!

Nieuw!

Frisse Start Uitjes

Een Frisse start voor bedrijven die elkaar eindelijk weer eens live willen ontmoeten. Voor deze bedrijven organiseren wij een dag waar zowel de organisatie/ het

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod.