Ontmoetingsreis in Tilburg

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Tilburg ? Ga op ontmoetingsreis en neem een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. 

U start als groep op een gezellige locatie, waar u na een drankje uw verrassingsprogramma met routekaart ontvangt. In kleine groepjes van 4-6 personen gaat u met fiets, tandem of auto naar uw eerste bestemming. Wat dat is blijft een verrassing. Elk groepje gaat naar andere bijzondere ontmoetingen. Als alle groepjes aan het einde weer bij elkaar komen dan valt er heel veel met elkaar uit te wisselen.

Achter welke deur neemt u een kijkje?

Neem een kijkje in de refter van de paters, laat je verrassen door een bevlogen knikkerbaan bouwer, neem plaats in de kleinste concertzaal van Tilburg of bel aan bij ????  Bij wie u op bezoek gaat blijft een verrassing totdat u de deur voor u open gaat.  Ga mee op ontmoetingsreis en er gaat een nieuwe wereld voor u open!

Iedere ontmoeting duurt 45-60 minuten. U kunt kiezen voor 2 of 3 ontmoetingen of voor een combinatie met een creatieve of culinaire workshop, een sportieve wandeling of een likeurproeverij. Zie aanbod aan workshops.

Na de ontmoetingsreis kunnen de groepjes weer bij elkaar komen voor een afsluitende borrel of een diner. Dit kunt u zelf regelen of in stijl via ons laten lopen. Een ontmoetingsreis met drie ontmoetingen duur 4,5-5 uur.

Uw reisprogramma wordt zoveel mogelijk samengesteld op basis van uw wensen en voorkeuren. Klik  voor een voorbeeldprogramma

Wilt u weten wat anderen vonden van hun bedrijfsuitje of familiedag in Tilburg. Lees het in het gastenboek. Neem ook een kijkje bij de foto’s

U kunt kiezen voor een ontmoetingsreis met 2 of 3 ontmoetingen:

Reis met 2 ontmoetingen:                                                           

  • Vanaf 16 personen    € 32,00 pp
  • 7 tot 15 personen      € 36,00  pp
  • 4 tot 6 personen        € 40,00 pp

Reis met 3 ontmoetingen:

  • Vanaf 16 personen     € 40,00 pp
  • 7 tot 15 personen       € 44,00 pp
  • 4 tot 6 personen         € 48,00 pp

Huur fiets € 10,00

Prijs is excl. btw en inclusief welkomstdrankje.

Wilt u een voorbeeld van een programma zien? lees dan hier verder.

lees verder

Op ontmoetingsreis gaan in Tilburg is een beleving!

Neem een kijkje achter deuren en maak kennis met mensen waar u nomaliter nooit mee in contact komt.

U kunt kiezen uit 2 of 3 ontmoetingen evt. in combinatie met een workshop

Alle programma’s worden naar wens en op maat gemaakt.

Prijs is vanaf €32,00  (ex btw en incl. welkomstdrankje)