Twitter Facebook LinkedIn
Eat&Meet, de Culinaire Wereldreis
vrijdag 27 oktober 2017

Eat & Meet’ zijn culinaire reizen naar de keukens en eettafels van onze buren. We brengen de Nederlanders en de nieuwe Nederlanders samen aan tafel. Niet alleen de liefde gaat door de maag, tijdens gezamenlijke maaltijden bouw je ook respect en tolerantie op. Eten verbindt en brengt mensen bij elkaar ongeacht religie of afkomst Niet alleen maken we uitgebreid kennis met de specifieke gerechten van de Syriërs of Marokkanen, we ontmoeten ook de mensen die deze gerechten bereiden.

Eat & Meet bestaat letterlijk uit reisjes langs deze keukens en eettafels van de nieuwe Brabanders.
De doelgroep zijn groepen collega’s uit bedrijven, overheden en non-profitorganisaties, maar ook gezinnen, families of vriendengroepen. Zij nemen met ons contact op, we prikken een datum en zij geven van te voren aan welke keukens uit welke nationaliteiten ze graag willen bezoeken.
Vervolgens reizen ze per auto, per fiets of gewoon te voet naar de drie huishoudens. Voor het voorgerecht schuiven ze, bijvoorbeeld, aan bij een Marokkaans gezin. Voor het hoofdgerecht zijn ze te gast bij Syriërs en het nagerecht wordt genuttigd tijdens een theeceremonie op een Somalische bank. Met z’n allen achter het fornuis kan ook!

De huishoudens die worden bezocht zijn goed op hun visites voorbereid.  Alles is gericht op proeven en ontmoeten. Met als basis de gedachte dat nieuw en oud, Nederlands en Mediterraans elkaar kunnen vinden . De ervaring leert dat rond de tafel het gesprek soepel op gang komt, dat wederzijdse interesse wordt gewekt en mogelijke vooroordelen afgebroken.

Een Eat&Meet 3 gangenmenu met 3 ontmoetingen kost €65,- pp (ex 9% btw)

Drinkt u graag een wijntje bij het eten dan rekenen we €10,- pp extra.

U kunt aan het wisseldiner deelnemen vanaf 4 personen.

Meer informatie? Mail naar:

Birgit@eatmeet013.nl
Saskia@eatmeet013.nl

Birgit&Saskia